Gå til sidens hovedinnhold

Fascinerende datingfakta om kvinner

Hvilken seksuell fantasi kvinner rangerer høyest på lista og slike ting.

I en stor undersøkelse gjennomført av det amerikanske nettstedet Cosmopolitan avsløres noen spennende fakta om kvinner og dating.

Hva synes vi for eksempel om at kjæresten er venner med ekskjæresten på Facebook, eller hvor mange av oss tror du har faket en orgasme?

Hele 13 000 kvinner deltok i undersøkelsen, og er med på å avsløre de harde fakta.

En partner? Klikk her for å søke blant single.

Hvem betaler?
Fra gammelt av er vi opplært til at det er mannen som skal ta regningen, men i nyere tider med likestillingens inntog i samfunnet, blir vi nesten fornærmet om han gjør det. Eller..?

Ifølge kvinnene i undersøkelsen så forventer 33% at mannen skal betale når de er på date, mens hele 38% mener at man skal betale annenhver gang.

Ex på Facebook
Er det egentlig ok å være venner med ekskjæresten på Facebook? Ifølge 38 % av respondentene i undersøkelsen så er det helt greit at partneren har eksen på vennelista.

27 % aksepterer det bare om de har møtt den tidligere flammen, mens 34% innrømmer at de ikke aksepterer det i det hele tatt.

Online dating er akseptert
31% av de spurte kvinnene innrømmer å ha datet online, og av de igjen forteller 12 % at de fortsatt er i et forhold med en de møtte på nett.

22 % av de spurte kvinnene sier at de helt klart kunne gått ut med noen de traff online.

På datingtjenesten Match.com treffer hele 46 personer sin partner hver dag. Fristet til å prøve?

Kjærlighet for penger
Kanskje overrasker det, men hele 73% synes det er helt greit om partneren tjener mindre enn de selv.

Faktisk så er 12% allerede i et forhold hvor de tjener mer enn mannen, men det finnes også unntak.

25% mener det ultimate statussymbolet er å ha en vellykket mann som tjener godt. Og det er også det å ha en dominerende partner som scorer høyest når kvinnene blir spurt om sin seksuelle fantasi...

Nei takk til mammagutter
På spørsmålet om hva kvinnene ønsket å forandre på sin partner, svarte hele 11% at de ønsket en mindre lat og mer ambisiøs partner. De var lei av at partneren betraktet de som «mamma» når det kom til husarbeid og matlaging.

Delt ansvar
Ikke så merkelig kanskje, men 53% svarte at de ønsket at mannen kunne ta en prevensjonspille om det fantes en. Ifølge ryktene så er en pille for menn på trappene, så kanskje går det ikke så lang tid til de får ønsket sitt oppfylt.

Hva vi godtar
Overraskende eller ikke? 20% ville dumpet kjæresten om han ble for tykk. 18% ønsker at kjæresten hadde større penis.

Utroskap
26 % av kvinnene i undersøkelsen innrømmet at de hadde drømt om partnerens venner, og 12% samtykket i at de kunne være fristet til å være utro så lenge det var null sjanse for at partneren kunne få greie på det.

Hele 13% kjente noen som hadde opprettet en falsk Facebookprofil for å skjule et forhold fra sin partner og like mange kjente noen som hadde benyttet en datingtjeneste for gifte, for å begå utroskap.

Andre løgner
35% forteller at de har løyet om antall sexpartnere og hele 54% avslører at de har faket en orgasme. Men dersom mannen hadde faket en orgasme ville 85% av kvinnene blitt svært støtt.

Leter du etter den rette kvinnen for deg?

Ta testen og se hvem vi mener hun er!Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong