Nettavisen.no

Tjenester

Ferietid gjør at nordmenn vil ha mye sex

Men får vi nok sex i hverdagen?

En undersøkelse utført av C-date avslører at vi nordmenn forventer mer sex av partneren vår når vi er på ferie. Av de 13 landene i undersøkelsen forteller 48% av nordmennene at dette er tilfelle, noe som gjør oss til et av de mest feriekåte menneskene i undersøkelsen – kun slått av Brasil og Italia.

Disse forventningene blir imidlertid ikke alltid innfridd, da hele 17% av det norske folk i undersøkelsen sier at de ofte ikke får nok sex i hverdagen. Heldigvis har C-date funnet en løsning på det - en løsning som gjør at du kan ha vill, spennende og het sex. Når som helst.

Sprit opp hverdagen med uforpliktende sex

C-date er en erotisk og diskret møteplass som passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og seksuelle eventyr. Datingtjenesten er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff - uansett hva dine seksuelle ønsker skulle være.

Kun 38% av oss sier at vi får sex når vi ønsker det, og bare 22 % er såkalt «veldig fornøyd» med sexlivet sitt. Å opprette en profil på C-date kan være redningen for endelig å kunne utfolde de våte drømmene.

380 000 nordmenn har prøvd

Siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registrerte kvinner som søker menn med like preferanser som seg selv. Og ferieflørten kan også utvikle seg til noe mer: På C-date har nemlig 27 prosent av de som har hatt et one night stand, ført til et stabilt forhold.

- Det jeg liker med C-date er at det er en seriøs side. Jeg forblir anonym så lenge jeg vil, og velger selv hvilke menn jeg vil vise bildet mitt til. Jeg får kun kontaktforslag til andre personer med samme seksuelle interesser som meg, sier 32-årige Anette S. fra Oslo.

C-date forblir man anonym så lenge man ønsker, ettersom man kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet. I tillegg får man kun relevante matcher som baseres på seksuelle preferanser – enten du er på utkikk etter en sexpartner, et spennende og erotisk eventyr eller å få dine villeste fantasier oppfylt.

Så enkelt kan du sprite opp sexlivet ditt

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier.

Registrer deg helt gratis på C-date her