Nettavisen.no

Tjenester
(Vastsverige.com)

FERIETILBUD: 6 dager til kun 2099,-

Rimelig ferie hos «søta bror» med 5 overnattinger, 3 to-retters middagers og rabatt på SPA-pakke.

Som nordmann trenger man ikke reise så langt for å nyte det søte liv.

Vårt naboland Sverige er nemlig et like populært ferieland som Danmark og like mange velger å legge sommerferien hit.

Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå for Sverige har en drøss av flotte ferietilbud å friste med, både når det kommer til steder å se og attraksjoner å besøke, både for barn og voksne.

6 dager nær Vänern til kun 2099,-
I samarbeid med DTF tilbyr nå Nettavisen lesere og medlemmer av Norgespasset, 5 overnattinger på flotte Quality Hotel Vänersborg ved Vänern i Sverige, til kun 2099,-

Følgende inngår i tilbudet:

- 5 netter for 2099,- (pr. pers)
- 3 to-retters middager
- Ettermiddagskaffe m/kake
- Gratis softis og popcorn til barna
- Gratis adgang til spa- og treningsavdeling m/rabatt på SPA-pakke
- Gratis avis og internett
- Tilgang til innendørs svømmebasseng

Klikk her for å benytte deg av tilbudet!

Mye å by på
Sverige er et rimelig feriealternativ for nordmenn og Vänersborg, en hyggelig by som ligger i Västergötland län, kan by på en fantastisk blanding av flott natur og spennende kultur og aktiviteter.

I både Vänersborg og nabobyen Trollhattan finner du gågater, cafeer, shopping og museer. Vänersborg har også ambisjoner om å bli Sveriges musikkby nr.1 og tilbyr i sommer over 100 konserter i det fri, så her skulle det være noe for alle og enhver.

Trollhattan, golf og Gøteborg
I nærheten av Vänersborg finner du både golfbaner, store slott med utstillinger, Karlsborg festning, mange sommerkonserter og vannland.

I Trollhattan som kun er 9 km unna finner du den kjente Göta älv med både fossefall og kjempesluser, og er du Saab-fan kan du besøke byens Saab-museum, som har fått en renessanse nå etter at Saab-fabrikken ble stengt.

Gøteborg er kun 70 km unna og byr på flere flotte shoppingmuligheter, Liseberg tivoli og Universum science senter for barna. I Borås på ca. samme avstand finner du Skara sommerland og Borås dyrepark. Velgmulighetene er altså mange om du velger å legge årets sommerferie til nabolandet Sverige.

Frister det med Sverige-ferie i sommer?

Klikk her for å lese mer om tilbudet!

Klikk her for å se flere gode tilbud fra DTF-Travel!