Nettavisens formidlingstjeneste MittOppdrag.no er blitt en stor suksess etter lanseringen i 2009, og hver uke tikker det inn mellom 1000 og 1200 nye oppdrag fra lesere som vil ha tak i alt fra snekkere og anleggsgartnere til advokater og regnskapsførere.

Mange nye kunder
Arne Dag Pettersen fikk suksess umiddelbart da han i mars 2013 kjøpte oppføring på MittOppdrag.no for Minhelseforsikring.no.

- Jeg har fått veldig mange henvendelser på forsikring og helseforsikring, forteller Pettersen.

Han anslår at han i løpet av de tre første ukene fikk tilgang til 30-40 kunder som ønsker tilbud på forsikring på bil, hus og hjem, og 10 henvendelser på helseforsikring.

- I den første kategorien har ca 10 stykker gått inn, mens det er kommet inn 2-3 nye helsekunder. Sistnevnte kategori tar ofte litt lenger tid ettersom det gjerne er bedrifter inne i bildet, forteller han.

Tjente over 40.000 kr
Pettersen er strålende fornøyd med responsen på MittOppdrag.no.

- Jeg visste at det var mye å hente på MittOppdrag, men forventningene ble likevel slått. Jeg vil anslå at jeg i løpet av de tre første ukene har tjent godt over 40.000 kroner på tjenesten. Og dette er inntekter som kommer i tillegg til vanlig omsetning, forteller han.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1000-1200 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og Til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.