Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Fikser synet før sommeren

Mange føler seg begrenset av linser og briller, og utfører laserkirurgi før sommeren.

Er du blant de som vurderer å korrigere synet ditt? Kanskje har du lyst til å gjøre noe med det før sommeren, for å slippe å tenke på briller å linser på ferie? Da kan det være smart å bestemme seg nå.

Se spesialtilbud fra medlemsklubben i Norgespasset

Stor pågang
Mange synes det er ekstra plagsomt å være avhengig av briller og linser om sommeren.

Adm. Dir. Kåre Opland, ved Argus Øyeklinikk sier at flere tar beslutningen om å fikse på synet nå og fram mot sommeren.

- Det er er en klar økning nå fra påske, og fram mot sommeren. Vi så det i fjor, at juni var den måneden med flest operasjoner.

Ekstra plagsomt
Briller og linser i kombinasjon med sand og vann er ugunstig, vi glemmer å ta med briller og linser på tur, og vi glemmer de igjen der vi er, og det kan fort bli en kostbar affære.

Et annet problem er at hygienen på tur, ikke alltid er like enkelt som hjemme.

Og sist men ikke minst - årets stilige solbriller er noe de fleste brillebrukere bare kan drømme om.

Kjøper solbriller
Opland fortalte til Nettavisen tidligere i vinter, at det første mange menn gjør etter å ha korrigert synet, er å kjøpe seg solbriller.

«Det som er sikkert er at menn som får synet korrigert, får oppfyllt et ønske umiddelbart etterpå. Veldig mange av de vi har behandlet, løper nemlig rett til optiker for å kjøpe nye, tøffe og moderne solbriller.»

«De fleste har jo måttet bruke sine briller uten solbeskyttelse, men når de ikke lengre er avhengige av briller med styrke, får de muligheten til å møte våren og sommeren med nytt syn og nye solbriller.»

Over 20 000 opererte
Stadig flere velger å korrigere på synet, for å slippe briller og linser i hverdagen. Willy Pettersen, øyekirurg og pioner innen laserbehandling i Norge, forteller at Argus Øyeklinikk har holdt på med synskorrigerende behandling i over 20 år, og at de er de i Norge med lengst erfaring.

«Over 20 000 personer har korrigert synet ved våre klinikker, hvor vi tilbyr synskorrigering utført av meget dyktige kirurger - kanskje de beste i Europa innen både laser- og linseoperasjoner. De fleste tilbakemeldingene vi hos Argus får, er: «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?»»

Nytt syn til sommeren
Bestiller du forundersøkelse inne 20. april hos Argus Synssenter, får du hele 5000,- i rabatt på synskorrigerende laserbehandling.

Er du også med i Nettavisens medlemsklubb Norgespasset, får du i tillegg et gavekort på kr 1000 på nye solbriller.

Klikk her for å lese mer

På Nettavisens nye medlemsklubb, Norgespasset, kan du se flere gode tilbud, vi har forhandlet fram til våre lesere. Det er helt gratis å bli medlem på Norgespasset.