Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Finn den billigste håndverkeren

Prøv Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag du også!

Å finne en dyktig og billig håndverker når du virkelig trenger det, er ikke alltid like lett. Nettavisens tjeneste MittOppdrag.no gjør jobben for deg!

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til håndverkere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete etter håndverkere i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Du forblir anonym helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Mer enn håndverkere
Etter at Nettavisen lanserte MittOppdrag våren 2009, har det kommet flere konkurrenter på banen. MittOppdrag skiller seg imidlertid ut fra de andre anbudstjenestene ved at du også kan innhente anbud fra en rekke andre bransjer.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra advokat og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort

Mye penger å spare
I februar 2009 avslørte Dine Penger og VG at det er mye penger å spare på å legge håndverkeroppdrag ut på anbudstjenester. En småbarnsfamilie fra Oslo fikk tilbud som varierte fra 68.500 til kroner 9000 da de trengte en snekker til å skifte ut kjøkkenet.