Gå til sidens hovedinnhold

Finn den billigste håndverkeren

Prøv Nettavisens nye gratistjeneste.

Å finne en dyktig og billig håndverker når du virkelig trenger det, er ikke alltid like lett. Nettavisens nye tjeneste Mittoppdrag.no gjør jobben for deg!

Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til håndverkere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete etter håndverkere i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.


Du forblir anonym helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag!

Mye penger å spare
Dine Penger og VG har tidligere avslørt at det er mye penger å spare på å legge håndverkeroppdrag ut på anbudstjenester. En småbarnsfamilie fra Oslo fikk tilbud som varierte fra 68.500 til kroner 9000 da de trengte en snekker til å skifte ut kjøkkenet.

Mittoppdrag.no er den tredje store forbrukertjenesten Nettavisen har lansert det siste halvåret. Tidlig på høsten kom Minrente, som er en tjeneste der leserne får hjelp til å flytte lånet til en bank med bedre rentevilkår. Tjenesten har blitt en stor suksess, og flere hundre lesere har allerede spart fra 5000 til 60.000 kroner på Minrente.
hver bedrift

Les: Birthe byttet bank - sparer 60.000 i året

- Forbrukermakt
- Nettavisen har tatt forbrukerjournalistikken et langt steg videre. I stedet for bare å vise leserne hvilke tjenester og produkter som er billigst, tilbyr vi dem samtidig en mulighet til å bytte til disse tilbyderne – helt gratis. Mittoppdrag, Minrente og Meglerguiden er ren forbrukermakt, sier Nettavisen-redaktør Thomas Nilsen Witsø-Bjølmer.

På Mittoppdrag kan du også legge inn anbud for en rekke andre bransjer enn håndverkere. Trenger du for eksempel en advokat, regnskapsfører eller designer, er det bare å klikke seg inn på tjenesten med en gang.

Har du funnet en håndverker gjennom Mittoppdrag.no? Vi vil gjerne høre din historie! Klikke her for å sende oss en e-post.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag