Nettavisen.no

Tjenester

Finnes det noe hottere enn dette?

Vi spurte redaktøren, og fikk svar.

bossskin
bossskin

Alfa har humoren til FHM, kredibiliteten til Mann, lesestoffet til Vi Menn, bildekvaliteten til Vanity Fair og damene til Playboy.

Uansett hva de selv sier så sier vi at du kan abonnere på seks nummer av magasinet til 198 kroner. Da får du også med en Boss Skin Deo. Deoen koster visst 155 kroner i butikken så da betaler du vel sånn cirka 7,17 per nummer. Siden bladet har humoren til FHM så kan vi vel si at det er et veldig billig nummer.

Her kan du kjøpe abonement på Alfa (198 kroner, altså)

For å hjelpe deg på veien til et eventuelt abonnement så huket vi tak i redaktøren av bladet for å finne hemmeligheten bak Alfa.

alfa
alfa
Hvorfor skal folk abonnere på Alfa?

Det sier seg i grunnen selv, det er den beste miksen av alt det som menn er opptatt av, eller bør være opptatt av, nemlig damer, fotball, rock og øl – de viktige tingene – samt andre mannlige interesser som bil, vitenskap, gambling, film, spill og trening. Kort sagt en god dose av alt du normalt ville ha stått på puben og snakket med gutta om, de tingene som opptar deg.

Er damene i Alfa penere enn i andre konkurrerende blader?

Ja, definitivt. Vi har en blanding av damer du ikke har sett tidligere og jenter som du vil se mer av.

Er det mer eller mindre skrivefeil i Alfa enn i de andre bladene på markedet som retter seg mot menn?

Hæ? Skjønte ikke helt spørsmålet. Vi var plaget av litt skirveleifer i de første par numrene etter at vi tok over ALFA, men vi lokaliserte problemet og satte korrekturleseren på vannvogna. Men vi har uansett gardert oss mot det som er av skrivefeil ved å ha veldig mange fine bilder. Det er viktig det også.

Du får ingen oppfølger av denne historien.
Du får ingen oppfølger av denne historien.
ALFA: Magasinet har historien om Stinas oppholdt i og flukt fra fengsel i Bolivia.

Hvem bør lese Alfa? Og hvem bør ikke lese Alfa?

Er du mann bør du lese ALFA. Mora di bør ikke lese ALFA. Da vi leste på Facebook at en leser etterlyste fortsettelsen på Kokain ... eh ... Bolivia-Stina-historien fordi “moren hans ville lese det”, skjønte vi at vi må gjøre noen grep. Et av dem var å ikke lage noen fortsettelse på den historien.

Hva kan du avsløre om fremtiden for magasinet? Noe gøy som kommer?

Vel, det blir mer damer, mer fotball, rock, bil, vitenskap, gambling, film, spill og trening. Og masse annet. Vi tjuvstarter sommeren i neste nummer (kommer 23/4), har fått med rockehistoriker Thomas Felberg på laget og har testet både rallybil og fyllekjøring, begge deler i lovlige former.

Her kan du kjøpe abonement på Alfa (198 kroner, altså)

Ann Mari Olsen fra Toten er en av damene som har vært på forsiden til Alfa.
Ann Mari Olsen fra Toten er en av damene som har vært på forsiden til Alfa.