Nettavisen.no

Tjenester
Klarer du å få i deg nok omega-3 hver uke?
Klarer du å få i deg nok omega-3 hver uke? (yayimages.com)

Fisk 3 ganger pr. uke?

Det finnes en enklere måte.

De færreste av oss får til å spise fet fisk tre ganger pr. uke selv om vi vet at vi burde.

For har man et ønske om å forebygge hjerte og karsykdommer, få et økt energinivå samt sørge for at hjernen fungerer optimalt, er det nettopp dette man må.

Eller på en annen måte sørge for at kroppen får i seg nok omega-3.

1 gram daglig
Rundt 1 gram med omega-3 er anbefalt daglig dose, og det skal altså tre fiskemåltider sørge for, men det er ikke alltid like lett å være tro mot den leveregelen.

Men det er viktig å få i seg nok omega-3.

Smartere eldre
En undersøkelse fra Uppsala i Sverige (2012) blant eldre over 70 år, viste at hjernen til de som fikk i seg nok omega-3 fungerte betraktelig bedre enn hjernen til kontrollgruppen. De ble rett og slett smartere.

Andre studier igjen viser at omega-3 forebygger demens (hukommelsestap), samt mest sannsynlig hjelper til med å redusere inflammasjon og blodproppdannelse.

Omega-3 knyttet til mange sykdommer
Omega-3 er også knyttet til forebygging av en rekke andre sykdommer, som kreft, dårlig kretsløp, ømme ledd, åreforkalkning, depresjoner, rynker i huden, Psoriasis, Astma og allergier, diabetes med mer.

Lite omega-3 i oppdrettsfisk?
Og et annet spørsmål som har dukket opp i vår tid er hvorvidt det faktisk er noe særlig omega-3 i fisken vi spiser.

Undersøkelser viser nemlig at oppdrettsfisk som lever på vegetabilsk for fremfor naturlig næring fra havet, ikke inneholder på langt nær så mye omega-3 som tidligere.

For ikke å snakke om de kreftfremkallende miljøgiftene som fisken kan innehold og som er årsaken til at helsemyndighetene samtidig advarer oss mot å spise for mye fisk.

Nytt omega-3på markedet
Et nytt omega-3 tilskudd er nå kommet på markedet for deg som vil sikre deg mot hjerte-og karsykdommer, hukommelsessvikt og alle de andre sykdommene som er knyttet til mangel på omega-3.

Det nye omega-3 tilskuddet er ikke høykonsentrert, men i naturlig form som forskning viser tas lettere opp i kroppen og gir en bedre effekt.

1 tablett daglig sørger for å dekke ditt behov, og det uten at du trenger å bekymre deg for verken mengden fisk du får i deg eller de lumske miljøgiftene.

Introduksjonspris
Nye omega-3 selges i Norge hos Good For Me og kan bestilles til en ekstra gunstig introduksjonspris nå.

For kun kr 149,- får du to måneders forbruk av nye omega-3 (ordinær pris 299,-).

Klikk her for å lese mer og bestille nye omega-3 til introduksjonspris