Gå til sidens hovedinnhold

Flytte på nyåret?

Skal du selge bolig, eller trenger flyttefolk, kan det være mye penger å spare ved å bruke vår anbudstjeneste.

Det er en kjensgjerning at det er dyrt å selge sin egen bolig i Norge. Eiendomsmarkedet i Norge er hett, og boligprisene har steget jevnt og trutt det den siste tiden.

Men det koster å bruke megler når du skal selge bolig. Hvis du har en bolig med en antatt salgsverdi på ca. 2 mill NOK, vil regningen fra eiendomsmegleren fort komme på ca. 100.000 kroner.

Les også: Sparte 16.000 på elektrikerjobben

Spar penger
Gjennom Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no har du en ypperlig mulighet til å få redusert utgiftene. Ved å sende jobben ut på anbud kan du selv bestemme hvilken pris du skal betale, og i tillegg sparer du tid fordi tilbudene fra eiendomsmeglerne kommer rettt til din mailboks.

Registrerer du ditt salgsoppdrag på MittOppdrag.no i dag, og du vil snart motta tilbud fra flere meglere. I ro og mak kan du da vurdere de ulike tilbudene og velge det tilbudet som passer dine behov best.

Mer enn håndverkere
MittOppdrag er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke type oppdrag du kan sette ut på anbud.

Kanskje trenger du også hjelp til selve flyttingen?

Mange bruker tjenesten til å finne en god og billig håndverker, mens andre innhenter anbud på alt fra rengjøring og taksering til webdesign, festlokaler og billakkering.

100 prosent gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

For deg som driver egen bedrift kan du bruke tjenesten til renhold, eller du kan få tak i en rimeligere revisor.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag.no!

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.