Nettavisen.no

Tjenester

Forbli singel, og ha et spennende sexliv?

Fakta: Om C-date:

Klikk for å åpne faktaboksen
 

C-date ble grunnlagt i 2008 og er den største siden for casual dating i Europa. C-date passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr, og er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff, enten man ønsker seg en flørt, et erotisk eventyr eller å få fantasier oppfylt. C-dates medlemmer, som i gjennomsnitt er mellom 30 og 50 år gamle, tar kontakt med sine matcher via det interne e-postsystemet, noe som sikrer at C-date er sikkert, diskret og anonymt. www.c-date.no

Flere kvinner som velger å være single ønsker ikke å gi opp et regelmessig sexliv, og søker derfor menn med samme forventninger. CasualDating på nettet øker, og datingsider som C-date ser et særlig økende antall kvinner.

- I dag er 53 % av medlemmene på C-date.no kvinner, de fleste i alderen mellom 25 og 50 år. C-date tilbyr en diskret møteplass hvor mennesker med samme seksuelle preferanser blir matchet, og går inn med samme forventninger, sier Heinz Laumann, gründeren bak C-date.

Stine fra Oslo er en av disse kvinnene som har valgt å være singel, men regelmessig bruker C-date.

- Jeg reiser mye med jobb, og har i hverdagen lite tid, derfor passer singellivet meg ganske godt. Jeg vil jo likevel ha et givende sexliv, men å treffe menn på byen er ikke min greie, sier Stine.

Nyskilte Mette fra Trondheim er også fornøyd med casual dating.

- Siden jeg nylig skilte meg, har jeg ikke lyst til å kaste meg inn i ett nytt forhold med det første, men vil likevel ikke gi opp sexlivet mitt helt. Å få oppmerksomhet fra menn på C-date har i tillegg vært ganske gøy.

C-date gratis for kvinner

Hvorfor velger mange kvinner C-date? Det er helt gratis for kvinner, og er en seriøs og trygg side. Man forblir anonym så lenge man vil, siden man kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet. I tillegg får man kun relevante matcher som baseres på seksuelle preferanser – enten det er kose-sex eller mer spenning som står på agendaen.

Siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden. Medlemmene er alle på utkikk etter det samme: Erotiske eventyr uten forpliktelser.

Mer informasjon og registrering på www.c-date.no.