Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Forfør henne på 10 min

Funnet en du liker? Slik sørger du for at hun faller for deg.

Kvinner tenker på mye rart, når de treffer en mann første gangen. Lærer du deg disse triksene, så vil de neste kvinnene du dater, garantert huske deg som en sjarmør de gjerne vil treffe igjen.

En date i kveld?

1. «Face to face»
Hun har allerede gjort seg opp en mening om utseendet ditt, så nå er det personlighet og holdning som gjelder.

Vær selvsikker når du henvender deg til henne, istedenfor å late som om dere tilfeldig snubler inn i hverandre. Kvinner foretrekker selvsikre menn.

Sosialantropologen Helen Fisher anbefaler i tillegg at man står rett ovenfor en kvinne når man snakker til henne, og ser henne rett inn i øynene.

«Menn står ofte skrått ovenfor hverandre når de snakker sammen, for å unngå konfrontasjon. Kvinner derimot liker ansikt til ansikt - varianten, og holder i tillegg øyekontakt med den de snakker med. Praktiser det når du snakker med en kvinne», sier Fisher.

Ta personlighetstesten og se hvem som passer for deg

2. Introduksjon
Et sterkt håndtrykk er ikke noen snarvei til elskov, men håndtrykket er allikevel viktig, fordi et dårlig ett kan felle deg.

Forskning viser at mennesker med svake, klamme håndtrykk, ofte blir oppfattet som sjenerte og nervøse mennesker. Ikke noe «turn on»" akkurat, så vær bevisst på håndtrykket.

Et fast håndtrykk avgitt av en kvinne, kan tyde på at du har med en eventyrer å gjøre, avslører studien.

3. Stemmen
En ny, skotsk studie forteller oss at de mest tiltrekkende kvinnene, foretrekker menn med dype stemmer. Ifølge studien kan det skyldes at dette signaliserer et høyt testosteronnivå, som igjen er et tegn på et sterkt formeringspotensiale.

«Press ut luften fra magen og ikke fra munnen, så høres det ut som om du har en innebygd høyttaler», forklarer stemmelærer Joanne Joella.

4. «The icebreaker»
Spør om noe som tvinger henne til å avsløre litt om seg selv. F.eks. kan et spørsmål som: «Vennene dine virker hyggelige. Hvordan ble du kjent med de?», både gi deg masse informasjon om henne og om hennes fortid.

I tillegg vil hun på sin side føle at dere knytter bånd, og det vil frigi dopamin i hjernen hennes, som igjen er en «moodboster».

Det er viktig at du gjør henne trygg på å fortelle mer, ved å virke interessert i det hun sier. Dette gjør du ved å bekrefte med små ord som: Aha, Uhu, fortell mer osv.

5. Samtalen
For å unngå pinlig stillhet, kommer ofte spørsmålene kommer på rekke og rad, når man er ute på date første gangen.

«Siden kvinner ofte er veldig interessert i å finne ut litt om mannens sosiale status, og om du har penger, kan det være lurt å ikke fortelle noe om dette», foreslår Fisher.

«La heller henne få jobben med å formulere gode, men diskrete spørsmål. Bruk tiden godt, slik at dere holder samtalen i gang, istedenfor å avsløre alt, for så å gå tom for ting å si til hverandre. »

«Et annet tips er å snakke i samme rytme/ takt som henne. Da vil hun anse deg som intelligent, snill, selvsikker og ambisiøs, ifølge en studie gjort ved universitetet i Maryland, USA.»

6. Kroppsspråket
Når man er tiltrukket av hverandre, så har man en tendens til å kopiere hverandres kroppsspråk, men det er viktig å passe på å ikke overdrive.

«Opptre avslappet, og la henne lede an», sier Lisa Clampett, grunnleggeren av «the Matchmaking Institute». «Fikling med nøkler e.l. fremstiller deg som nervøs, og det igjen fører til at hun blir nervøs og opptrer likt.»

«Dersom hun derimot stryker deg på låret eller skulderen, for å få deg til å slappe av, så vent et minutt eller to før du gjengjelder handlingen», sier Fisher. «Eller berør innsiden av armen hennes, et område rikt på nerver, som garantert vil skape gnister mellom dere.»

7. Spikeren i kista
Dersom du har gitt et godt førsteinntrykk, vil hun på et tidspunkt kanskje lurer på hvordan du vil være som partner i senga. Enten hun er klar over det eller ikke, så vil hun se etter tegn på dette.

Derfor er det en god idé å tenke på handlingene dine. Opptre delikat og forsiktig, slik at du ikke skremmer henne vekk. Kast dart med en lett hånd, forklar menyvalg med en myk tone og snakk om de forskjellige duftene i vinen dere drikker.

Dersom du viser at du er raffinert, vil hun kanskje ha lyst til å invitere deg med hjem, for å utforske dine evner på andre områder.

Finn din match
Hele 46 personer finner sin partner hver dag, på Match. Søk etter din, eller la oss få hjelpe deg finne han/ henne.

Søk etter din match

Se hvem vi mener passer for deg

(Kilde: Menshealth.com)