27. februar starter årets Mammutsalg i landets bokhandlere. Dette er Norges mest populære og omfattende boksalg, hvor forlag og bokhandler tilbyr et bredt utvalg av god litteratur til sterkt nedsatte priser.

Mammutsalget er kjent som bokbransjens sterkeste merkenavn og tiltrekker tusenvis av bokinteresserte i løpet av de to ukene arrangementet pågår. I år finner Mammutsalget sted 27. februar–10. mars.

125 års tradisjon

Mammutsalget har over 125 års tradisjon. Den første fellesnedsettelsen fant sted så tidlig som i 1885. På 1900-tallet hadde forlagene nedsettelser på egen hånd, med unntak av to fellestiltak under navnet Det Store Røverkjøpet.

Senere ble dette til Mammut i regi av Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningen. I 1964 ble Mammutnavnet offisielt lansert. Alle titler som ikke lenger er bundet av fastprisen kan være med på salget.

Bokhandlere supplerer også gjerne med titler fra eget lager. Dette gjør Mammutsalget til bokelskernes mekka.

HTML EMBED
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20142882)a(1910542)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Over 800 titler

I år omfatter Mammutsalget 835 titler med inntil 80 % rabatt. Du har en gyllen mulighet til å skaffe deg alt fra klassikere til nyere litteratur, barnebøker, krim, romantikk, biografier og røverhistorier. Tykke titler, smale titler, kokebøker, hagebøker og mye mer.

Nå er det åpent for forhåndsbestilling, slik at du kan sikre deg de bøkene du har lyst på.

Enkelte titler kan fort bli utsolgt, så det lønner seg å være tidlig ute med bestillingen. Du kan velge å få bøkene tilsendt i posten eller hente dem selv i din lokale bokhandel. Forhåndsbestillingen gjelder i perioden 6. – 24. februar, så langt beholdningen rekker.

Du kan forhåndsbestille hos ark.no

Du kan forhåndsbestille hos haugenbok.no