Nettavisen.no

Tjenester
(Wishbox.no)

Fotoshoot til valentine? Spapakke til morsdagen?

Her er den perfekte gaven til den som har alt.

Nå kan du kjøpe en gave som virkelig er litt annerledes. Ved å kjøpe opplevelser i boksform kan den som får gaven selv velge hva en vil bruke det til. Enten det er spa, fotoshoot eller poledancing-kurs - eller rafting, snøscooter-tur eller paragliding. Mottageren velger selv.

Opplevelser på boks

Wishbox er et spennende gavekonsept som baner veien for en ny gavetrend i Norge.

- Det er kult å gi bort opplevelser i stedet for ting, og innpakningen gjør dette både mer eksklusivt og mye enklere, sier Florent Asté, en av gründerne bak Wishbox.

En Wishbox inneholder en guide og et gavekort som man kan bruke på et stort utvalg aktiviteter. Mottakeren har full fleksibilitet til å bestemme når, hvor og eventuelt med hvem den valgte opplevelsen skal nytes. Man kan velge mellom noen av de beste og mest unike aktivitetene storbyene i Norge har å by på.

Tre varianter – tre prisklasser

Wishbox- produktene kommer i tre ulike kategorier og i tre forskjellige prisklasser – Classic, Premium og Deluxe.

Wishbox Sport & Spenning er perfekt for den som alltid er i aktivitet og på søken etter neste adrenalin-kick. Gavene inneholder nøye utvalgte treningsmuligheter, privatinstruksjoner, og spenningsopplevelser man kan nyte på egen hånd eller med venner, ute eller inne, på land eller på vann. Det finnes valgmuligheter for alle og enhver uansett alder og kjønn.

Wishbox Skjønnhet & Velvære er for den som er opptatt av indre og ytre velvære og setter pris på velbehag. Gavene inneholder et variert utvalg av hudpleie, massasje, spa, hårstyling & makeup og treningsmuligheter. Det finnes valgmuligheter for dame og herre.

Wishbox Kunst & Kultur er for den som elsker å benytte seg av Norges underholdnings- eller kunnskapstilbud. Gavene inneholder et mangfoldig utvalg kurs, konserter, teater- og danseforestillinger, klubbkvelder, sang- og filmopplevelser. Det finnes valgmuligheter for alle aldersgrupper. De fleste tilbudene er for 2 eller flere personer.

Wishbox finner du her.