Nettavisen.no

Tjenester

Fremtidens kjøreopplevelse er her

Du må fortsatt holde hendene på rattet, men BMW ConnectedDrive fikser det meste annet.

Fjernstyrer bilen : Har du stått på en full parkeringsplass utenfor et kjøpesenter og lurt på hvor du parkerte bilen? Det trenger du ikke gjøre. Med remote services leter du ikke lenger etter bilen. Les mer her.

Intelligent nødanrop: ConnectedDrive sender automatisk et nødanrop til BMW callsenter dersom du skulle være ute for et uhell. Les mer her.

Innovasjon og moderne teknologi har alltid vært en viktig del av BMWs kjerneverdier. Med ConnectedDrive har de satt en ny standard for alle verdens bilførere.

ConnectedDrive er forbindelsen mellom deg, din BMW og verden der ute. Ved hjelp av din egen mobiltelefon og avansert kjøreteknologi, tilbyr systemet en oversikt bak rattet som bilførere aldri før har erfart. Inntil nå.

ConnectedDrive integrerer bilen og telefonen din helt sømløst. Når du setter deg bak rattet, har du allerede innstilt temperaturen i kupeen med mobilen. Setet er ferdig justert for deg, og spillelisten på Spotify som du oppdaterte på telefonen kvelden før, ligger klar og venter på deg i det du starter bilen.

Utvider sansene: Med Side View kan du se rundt hjørnet i uoversiktlige veikryss eller utkjøringer, til tross for at sikten egentlig er sperret. Les mer her.

Intelligent førerassistanse
Mens din favorittmusikk surrer på anlegget, hjelper intelligente førerassistentsystemer med å gjøre kjøreturen til en trygg og komfortabel opplevelse. I rushtrafikken passer bilen selv på å holde nødvendig avstand. På mørke veier med dårlig sikt aktiveres Night Vision i et varmesøkende kamera, som varsler deg om dyr og mennesker i veibanen lenge før du selv får øye på dem. Og er du for sen på bremsen, bremser bilen for deg.

Alltid til tjeneste
Tjenestene og appene i BMW ConnectedDrive kan hjelpe deg med det meste. Du finner igjen alle de viktige funksjonene på telefonen din på dashbordet, enten det er telefonlister, nyhetereller sosiale medier.

Lurer du på noe mens du er ute og kjører, er du aldri mer enn et tastetrykk unna BMWs kundesenter, Concierge Services. Her kan du ringe BMWs døgnåpne callsenter, som raskt finner ut hvor du er og kan hjelpe deg med å finne det nærmeste apoteket – eller noe annet du leter etter.

Fremtidens bilteknologi gjør livet på veien enklere, tryggere og mer komfortabelt. Du får mer tid til det som er viktig for deg, enten det er familie, venner eller fritid. Opplev mangfoldet med BMW ConnectedDrive

Vil du prøvekjøre helt nye BMW 1-serie?
Klikk her.