Noen ganger går kroppen i lås og vil rett og slett ikke samarbeide, og vi trenger hjelp av fagfolk for å komme oss videre.

Muskel og leddplager
Det kan være en låst rygg, muskelplager, musearm, hodepine, øyesykdommer eller annet som ikke fastlegen kan hjelpe oss med. Men det å gå rundt med smerter kan både være vondt, slitsomt og hemmende, og derfor er det viktig å få behandling så raskt som mulig.

Fra og med 2006 har kiropraktorer og manuellterapeuter anledning til å utføre undersøkelse og behandling med refusjon fra folketrygden uten henvisning fra lege. Dette er altså noe du kan gjøre uten å gå veien om fastlegen først.

Rimelig behandling
Enten du ønsker tilbud på en konkret behandling eller bare trenger en konsultasjon i første omgang, så finner du flere former for behandlingstilbud på anbudstjenesten MittOppdrag.no

Og ved å sende ut en enkelt mail her, kan det være mange penger å spare for prisforskjellene på de ulike aktørene spriker stort.

Alt du trenger å gjøre er å legge inn en beskrivelse av hva du trenger hjelp til. Deretter venter du bare på svar fra forskjellige tilbydere, som kommer rett til din mailboks. Så er det bare å velge det tilbudet som passer deg best.

Slik gjør du det:

1.Klikk her for å «Registrere Oppdrag»

2. Fyll inn nødvendige opplysninger og send inn

3. Vurder tilbudene, og ta evt. kontakt med ønsket tjenesteleverandør

Det er helt gratis å bruke MittOppdrag.no, og du forplikter deg ikke til å benytte noen av tilbudene du får.

Håndverker, tannlege, renhold og catering
MittOppdrag.no brukes av Nettavisens lesere til å finne de beste tilbudene på mange forskjellige tjenester. Du kan for eksempel sende inn anbud på håndverker, catering, konferanselokale, tannlege, spa, hudpleie, ansiktsløftning, brystforstørring eller -reduksjon og det meste av andre tjenester du skulle ønske tilbud på.

Husk at du også har anledning til å søke opp firmaene der du bor gjennom MittOppdrag.no, og sjekke andres referanser.

Klikk her for å lese mer