Nettavisen.no

Tjenester

Gå hverdagen i møte med sunne ledd og sterke muskler

Når du blir eldre mister du en del av din mobilitet, og du har lettere for å føle deg stiv og støl.

Skituren som du skulle på blir en utfordring i stedet for fin opplevelse, og kanskje måtte du droppe den planlagte turen i sin helhet. Turene i skog og mark er ikke lengre like givende for deg, rett og slett for at kroppen din ikke spiller på lag med deg. Kjenner du deg igjen? Veldig mange sliter med stive ledd og ømme muskler. I Norge er problemet utbredt, og for mange er utfordringene så store at det fører til begrensninger i hverdagen.

Et utbredt problem

Årsaken til den høye forekomsten av ledd og muskelplager i Norge er ikke kjent. Men vi vet at det kan være arvelig og skyldes forskjellige sykdommer og livsstil. Dessuten svekkes skjelettet naturlig med alderen. Leddplager og muskelproblemer er dessverre veldig vanlig. Prosessen starter allerede i 40-årsalderen, og blir mer fremtredende etterhvert som man blir eldre. I tillegg vet man at et for slapt eller utilstrekkelig kosthold også spiller inn.

Eldes med stil? Sørg for en topp helse

Det er gjort mye forskning på virkestoffer som har en positiv effekt på helsen. Enkelte virkestoffer kan være med på gjøre både ledd og muskler sterkere og bedre rustet til å takle hverdagens påkjenninger. Mange av disse virkestoffene får vi i oss naturlig gjennom kostholdet vårt. Det kan allikevel være utfordrende å få i seg mye av matvarene som bidrar til en sterk og sunn kropp.

Nyheten CuraPro er et spesialutviklet kosttilskudd som er nøye sammensatt, bestående av virkestoffer som har en positiv effekt på ledd og muskler. CuraPro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen. En tablett med CuraPro hver dag kan gi deg forutsetningen for at aktivt liv hvor du bruker kroppen din slik du selv vil. Virkestoffene i bestselgeren kan også ha en betennelsesdempende effekt, og kan bidra til smidige og velfungerende ledd.

Få brukt kroppen din

Her i Norge er vi bortskjemt med en fantastisk natur som veldig mange setter stor pris på. Det nedlegges flere tusen mil i våre vakre omgivelser årlig, og veldig mange av oss finner næring i frisk luft og de minnerike opplevelsene som norsk natur gir.
Flere opplever å måtte gi slipp på kjærkomne aktiviteter som ski, fjellturer, jakt og friluftsliv. Når kroppen ikke fungerer slik den skal er det ikke mye man får gjort. Men det trenger ikke være slik.

Riktig næring til riktig tid

Kroppen er avhengig av riktige virkestoffer for å fungere optimalt. Sterke ledd og muskler er en forutsetning, og dette oppnås kun om du er streng nok med deg selv. Akkurat det trenger ikke være så vanskelig som det kanskje høres ut som. Spesialutviklede kosttilskudd som CuraPro kan være hensiktsmessig for deg, slik at du vet at du får i deg en stor del av de virkestoffene du trenger. Alt du trenger er å ta en tablett per dag.

Optimal effekt av CuraPro får du ved å kombinere det daglige inntaket på 1 tablett med en aktiv livsstil kombinert med et sunt og variert kosthold. Inntak av CuraPro anbefales gjennom hele året.