Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Gavene du kjøper i siste liten

Her er tips til kreative og kule gaver du fortsatt kan kjøpe, og som garantert vil gjøre suksess på juleaften.

Har du noen du ennå ikke har fått kjøpt en julegave til - enten fordi du ikke har hatt tid eller fordi du ikke vet hva du skal gi til vedkommende?

Her er noen tips til smarte gaver du kan fikse i en fei, og som garantert vil bli godt mottatt.

1. En tjeneste
Har en venn som har uttrykt at han eller hun er lei av husvasken, har noe som skulle vært fikset men som aldri blir det, eller gruer seg til å arrangere

en fest?

Hva med å kjøpe et gavekort på den ønskede tjenesten? Legg penger i en konvolutt og noter ned formålet sammen med en hyggelig hilsen på et kort.

På Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no kan din venn bestille oppdrag på en hvilken som helst tjeneste og få tilbud rett til mailboksen. Så er det bare å velge det tilbudet som passer best. Tjenesten er helt gratis å bruke.

2. Hotellwekend
Kanskje fortjener din kjære eller dine foreldre en frihelg? På Nettavisens medlemsklubb Norgespasset.no (gratis medlemskap) kan du nå kjøpe en hotellweekend for to personer inkludert frokost til kun 1495,-

Klikk her for å gå til Norgespasset Hotellferie, book en weekend på et ønsket sted i Norge og lag et personlig gavekort.

3. Spaweekend
Samme prinsippet som over, men kanskje en gave du heller gir til din gode venninne, til mor eller til søster. Gå inn på Norgespasset Hotellferie, søk og velg et sted som også tilbyr spa. Lag så et personlig gavekort hvor tilgang til spa inngår i gaven.

4. En utenlandsreise
De billigste flybillettene finne du alltid på Momondo - som er en tjeneste som sjekker alle tilgjengelige flybilletter i et søk. Når flybillettene er bestilt er reisen i boks, og er du smart har du inkludert deg selv om på turen. Blir overnatting for dyrt kan en dagstur til London, Stockholm eller Brussel være like fornøyelig.

Klikk her for å søke på flybilletter


5. Abonnement på Hjerneklubben
Hva med å gi en venn en god start på det nye året med et abonnement på Hjerneklubben? Som student kan man lære seg mange smarte læringsteknikker for økt læringshastighet.

Husketeknikker for den som stadig klager over at ting går i glemmeboken, eller et språkkurs til en reiseglad søster eller venn.

Trening av hjernen er generelt smart for å holde den i form, få maksimalt utbytte av den og forebygge alderssykdommer som Alzheimer.

Klikk her for å lese mer

6. Abonnement på dating
Dersom du har en single og litt ensom venn kan du glede vedkommende med å gi bort et 1/2 års abonnement på Norges eldste datingtjeneste - Match.com

Her kan din venn søke blant hundrevis av andre single, og kanskje finne lykken i 2012.

Klikk her for å lese mer