Trenger du et billig båtservice? Prøv MittOppdrag.no du også!

Båtsesongen er ikke så langt unna, og det er på tide med vårpussen for tusenvis av norske båteiere.

For mange er båtpussen vårens vakreste eventyr, mens andre synes det er et ork å måtte bruke helger og kvelder på å vaske, polere, reparere, skrape bunnstoff og alt annet som må til før båten kan heises på vannet.

Dersom du tilhører den siste kategorien, har vi et godt forslag til deg. Hva med å sette bort jobben til proffe aktører innen båtservice?

Dersom du benytter deg av Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no, trenger du heller ikke å blakke deg for å få jobben gjort.

Ved å legge inn båtoppdraget på MittOppdrag.no, mottar du tilbud fra flere båtverksteder. Du får dermed en god oversikt over prisnivået for tjenestene du ønsker utført, og kan dermed velge det tilbudet som er billigst, passer best tidsmessig for deg, eller virker mest seriøst.

Å registrere oppdrag på MittOppdrag.no er helt uforpliktende, og du velger selv om du vil slå til på et tilbud eller ikke.

Trenger du et billig og seriøst båtverksted? Prøv MittOppdrag.no du også!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

3311769,3315846