Gå til sidens hovedinnhold

Gjør julebordet og seminaret billigere

Trenger du hotell og lokaler til konferanse, seminar eller julebord? Det er mye penger å spare!

Høsten er høytid for jobbsamlinger, kick-off og seminarer, og om et par små måneder starter julebordsesongen.

Slike samlinger er bra for bedriften, men det er på ingen måte gratis med overnatting, lokaler, underholdning og mat for de ansatte.

En smart måte å unngå unødvendig dyre regninger på, er å legge seminaret eller jobbfesten ut på anbud på Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no.

Her kan du lese om daglig leder Geir Olav Aalberg som hver høst ordner julebordet for bedriften gjennom MittOppdrag.no.

Det tar bare et minutt eller to å registrere oppdraget (antall deltakere, område, tid, type lokaler osv.). Deretter kan du lene deg tilbake og vente på tilbud fra hoteller, konferansesentre og andre tilbydere som ønsker å ta oppdraget ditt.

På den måten vil du få en god oversikt over hva seminaret eller jobbfesten bør koste, og dette kan du veie opp mot kvalitet, fasiliteter, referanser osv. når du vurderer de ulike tilbudene du mottar.

Å legge oppdrag ut på MittOppdrag.no er helt uforpliktende, og du kan når som helst slette oppdraget.

Klikk her for å prøve MittOppdrags hotelltjeneste!

Slik fungerer Mittoppdrag
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. På registreringsskjemaet beskriver du hva slags behov bedriften din har og hvor i landet du for eksempel ønsker å legge helgeseminaret eller kick-offet.

Du slipper altså å lete etter egnede lokaler eller hoteller i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbudene som kommer inn.

Kanskje det viser seg at hotellet på andre siden av konferansesenteret du vanligvis bruker, både er bedre og billigere?

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du og bedriften din forblir også anonyme helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Har du et hotell eller hotellkjede som du ønsker å markedsføre på Mittoppdrag? Klikk her!

Også for privatpersoner
Hotelltjenesten på Mittoppdrag kan selvsagt også brukes av familier og privarpersoner som ønsker hotellrom. I disse økonomisk trange tider har hotellene mer ledig kapasitet enn hva som har vært vanlig de siste årene. Det innebærer at du som forbruker nå har bedre kort på hånden hvis du vil fohandle om pris.

Har du fått uført en tjeneste gjennom Mittoppdrag.no? Vi vil gjerne høre din historie! Klikk her for å sende oss en e-post.

Reklame

Husker du disse to idiotene?