Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Gjør seminaret billigere

Prøv vår anbudstjeneste helt gratis, og spar penger allerede på neste firmatur.

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no er blitt en stor suksess etter lanseringen i 2009, og hver uke tikker det inn over 1000 nye oppdrag fra lesere som har behov for alt fra snekkere og anleggsgartnere til advokater og regnskapsførere.

Men visste du at du også kan bruke MittOppdrag til å skaffe deg eller bedriften din hotell, konferansesenter eller lokaler til julebordet? MittOppdrags hotellseksjon passer perfekt for bedriftsledere som for eksempel trenger overnatting og konferanse- og kurslokaler til de ansatte.

Du kan spare gode penger på å innhente anbud fra mange aktører før du bestemmer deg for hvor du skal legge årets julebord, neste seminar eller jobbreise.

Klikk her for å prøve Mittoppdrags hotelltjeneste!

Slik fungerer Mittoppdrag
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. På registreringsskjemaet beskriver du hva slags behov bedriften din har og hvor i landet du for eksempel ønsker å legge helgeseminaret eller kick-offet.

Du slipper altså å lete etter egnede lokaler eller hoteller i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbudene som kommer inn.

Kanskje det viser seg at hotellet på andre siden av veien for konferansesenteret du vanligvis bruker, både er bedre og billigere?

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du og bedriften din forblir også anonyme helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Har du et hotell eller hotellkjede som du ønsker å markedsføre på MittOppdrag? Klikk her!

Hotelltjenesten på MittOppdrag kan selvsagt også brukes av familier og privarpersoner som ønsker hotellrom.

Har du fått uført en tjeneste gjennom Mittoppdrag.no? Vi vil gjerne høre din historie! Klikk her for å sende oss en e-post.

Spar penger med Nettavisen:
Minrente: Bytt bank og få bedre lånevilkår