Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Gode grunner til mer sex

Unnskyldningene du trenger enten du er single eller i et forhold.

Det finnes alltid en god grunn til å ha mer sex, og vi må selvfølgelig videreformidle hva forskningen avslører på området.

Om ikke annet så du har noe å bidra med under søndagsmiddagen til svigers.

Ingen kjæreste?
Bli kjent med andre single her!

Styrker hjertet
Ifølge en studie ved Queens University i Belfast så halverer menn faren for hjerteinfarkt, dersom de har sex tre eller flere ganger pr. uke. Vil du at mannen din skal leve lenge, kan du altså være med å bidra til at han holder seg frisk lengre.

Fjerner vekt
Skeiet du ut til lunsj? Inviter på en 30 minutters runde i høyet, og du forbrenner ca. 200 kalorier. Ja takk.

Drøm søtt
En sensuell massasje etterfulgt av heftig elskov frigjør endorfiner, som igjen vil bidra til at du sover godt. En god grunn til å vekke partneren om du ikke får sove, vel å merke om partneren er en mann.

Immunforsvaret
Gruer du deg til høstforkjølelsen? En studie ved Wilkes University i Pennsylvania avslørte at det å ha sex en til to ganger i uken, økte immunforsvaret med 30 %. Sex eller forkjølelse altså..

Hvite tenner
Ønsker du deg skinnende hvite tenner så hjelper det kanskje å vite at sæd inneholder både sink, kalsium og andre mineraler som visstnok motvirker forfall av tennene. Hmm..

Få kontroll
Kjedelig å gå på do? Sex hjelper deg med å trene opp bekkenmusklene, slik at du ikke trenger å få på toalettet like ofte. Så i stedet for å bedrive knipeøvelser, kan du bare ha mer sex, altså.

Smertestillende
Rett etter en orgasme så frigjøres endorfiner som igjen er med på å formilde alle former for plager, sånn som leddsmerter og menstruasjonssmerter. Kanskje verdt å legge seg på minnet.

Forutsigbarhet
Usikker på når du skal ha menstruasjon neste gang? Vel, forskere ved universitetet i Columbia og i Stanford har funnet ut at kvinner som har sex minst en gang i uken, har mer regelmessig menstruasjon enn de som kun har sex en gang i halvåret. Sett av tid i kalenderen, jenter.

Sex avler sex
Ifølge sexterapeut Michele Weiner Davis, forfatteren av boken «The Sex-Starved Wife», så har det seg slik at jo mer sex du har, jo mer sannsynlig er det at du fortsetter å produsere testosteron, stoffet som er ansvarlig for ditt seksuelle begjær.

Vekk med stresset
Er du irritabel og stresset så hjelper sex deg med å bli kvitt spenningen. I stedet for hodepine og en «fight» med partneren, så kast klærne og kall han inn på «teppet».

En god start på helgen, kanskje?

Lyst på en kjæreste?

Denne helgen (fra lørdag kl. 23.59) kan du date gratis på Match!

Meld deg inn og sjekk ut andre single her

(Lenken virker først fra lørdag kl. 23.59)

Ta test - finn partner
Synes du det er vanskelig å finne den rette?

Klikk her for å ta personlighetstesten, og la oss finne den rette for deg.

(Kilde: womenshealthmag.com)