Nettavisen.no

Tjenester

Du kan spare mye penger på å bestille godteri, snacks og brus fra Sverige.
Du kan spare mye penger på å bestille godteri, snacks og brus fra Sverige.

Godteri: Så mye får du for 330 kroner

Er du lei av de skyhøye prisene på sjokolade, søtsaker og leskedrikker i Norge? Nå kan du bestille superbillig godteri fra Sverige.

Nordmenn elsker å handle matvarer, søtsaker og drikkevarer i Sverige. Ikke bare er prisene på et helt annet nivå enn i Norge, utvalget er også både spennende og eksotisk.

Les også: Her får du billig brus

Denne kjempeposen koster kun 59 kroner hos XLgodis.

Den svenske nettbutikken XLgodis har spesialisert seg på å selge billig kvalitetsgodteri og brus til nordmenn som ikke har anledning til å reise til svenskegrensen hver gang man har behov for å fylle opp spiskammeret før bursdager, selskaper og fredagskosen.

Gigantpakke til 330 kroner
De aller fleste bestillingene hos XLgodis er på 330 kroner, noe som skyldes at dette er maksbeløpet man kan kjøpe for uten å måtte betale moms eller toll.

Men hva får du egentlig for 330 kroner hos XLgodis? Vi har satt sammen en pakke basert på noen av bestselgerne hos nettbutikken:

Kindersjokolade 32 pk. (400 gram): 69 kroner

M&M’s peanøtt (1 kilo): 89 kroner

Panda Salt lakris (500 gram): 39 kroner

Freia Kvikk-Lunsj 8 pk. (376 gram): 69 kroner

Capri-Sun Orange 10 pk. (à 2 dl): 35 kroner

Lutti Crocodiller (150 gram): 19 kroner

Nicks Kexbar (40 gram): 10 kroner

Se det store utvalget av godteri og brus hos XLgodis!

XLgodis har uslåelige priser på en rekke andre populære varer. Hva med en 24 pk med Coca-Cola til 119 kroner og Daim Minis-pose (280 gram) til 19,90 kroner?

Denne 24-pakken kan bli din for 119 kroner

Godteri og snacks fra USA
Når du fyller opp handlekurven på XLgodis, vil du hele tiden se hvor mye mer du kan handle for før du overskrider beløpsgrensen for moms og toll. Etter at du har bestilt varene, vil du 5-7 dager senere motta en gigantisk eske med godsaker på ditt lokale postkontor eller post i butikk.

Hos XLgodis finner du bestselgere fra kjente merkevarer som Haribo, Malaco, Freia, Fazer, Marabou, Pepsi, Capri Sonne, Coca-Cola og flere. Nettbutikken har også et stort utvalg av godteri og snacks fra USA.

Du finner også egne kategorier for godteri tilpasset småbarn, sukkerfrie produkter og produkter for trening og sport.

Se det store utvalget av godteri og brus hos XLgodis!