Nettavisen.no

Tjenester
(rb.no)

Gratis lokalavis i sommer

Noen saker er nok viktigere for deg, enn for andre.

Lokalavisen Romerikes Blad forteller i dag om at et basseng som er renovert for 4,5 millioner, skal stenges fra høsten av, fordi rektor mener han ikke har penger til å drifte det. Det er viktige nyheter, og aller viktigst for dem som blir berørt av det og andre engasjerte i Sørum, der skolen ligger.

Enten det gjelder skolen til sønnen din, hvor asylmottaket skal ligge, om det skal lages gågate eller ikke og hvor mye de offentlige parkeringsplassene skal koste, så er det viktig for deg, dersom det handler om ditt nærområde.

Påvirkningskraft
Går du glipp av de lokale nyhetene har du som oftest liten anledning til å klage i ettertid. Følger du derimot med og sørger for å være oppdatert på det som skjer, har du mulighet til å påvirke.

I dagens samfunn er vi så heldige å ha kanaler for dette, slik at det er mulig. Vi kan rope vår frustrasjon eller glede ut på Facebook, engasjere venner og bekjente i demonstrasjonstog, uttale oss i pressen osv. Det er mange måter å vise sitt engasjement på, og det er viktig å delta i sin egen hverdag. I

Jobber for deg
Lokalavisen jobber for at du skal få denne informasjonen om hva som skjer, og oppdaterer deg samtidig på kulturelle arrangementer, lokale sportsresultater, store feiringer og så videre. På Nettavisens nye medlemsklubb - Norgespasset , kan du nå abonnere på utvalgte lokalaviser til rabattert pris, og Romerikets blad får du gratis i hele tre uker i sommer, om du blir abonnent.

I tillegg vil du finne tilbud på flere andre lokalaviser, og enda flere vil komme til i løpet av kort tid. I samarbeid med vår eier, A-pressen, vil vi tilby eksklusive abonnementstilbud direkte til leserne av Nettavisen.

Nettavisens medlemsklubb er også en fordelsklubb, som gir deg fordeler på en rekke produkter innenfor kategoriene spill, strøm, lesestoff, webTV, film, bredbånd, klær, bilprodukter med mer. I tillegg får du automatisk tilgang til nye tjenester som vi lanserer, som vil være helt nødvendig i fremtiden, for tilgang til disse.

Har du lyst til å være med i vår medlemsklubb, og kanskje benytte deg av rabattert abonnement på din lokalavis?

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og klikk på lenken for din lokalavis
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)