Nettavisen.no

Tjenester
(yayimages.com)

Grillpølser fremfor blomkål?

Du trenger ikke forsake det gode liv for å leve sunt.

Brokkoli, blåbær, grønnkål, spinat, gulrot, rødbet, tomat etc. Listen over grønnsaker man bør få i seg er uendelig, og det er vanskelig å få bakt alt inn i en stressende hverdag.

Med mindre du spiser alle grønnsaker rå, og kun spiser grønnsaker. Men det er vi jo alle enige om at ikke går.

Du kan nyte grillmaten i sommer vel vitende om at du får i deg nok "blåbær" også.

Trenger også kjøtt
For det første trenger vi næringsstoffer fra kjøtt og meieriprodukter også, og for det andre handler jo kosthold like mye om å nyte mat man liker. 

Som grillpølser, pasta, reker og andre godsaker som kanskje ikke er fulle av riktige vitaminer og mineraler.

Tilskudd til kosten
Et kosttilskudd kan være en god løsning for deg som forsøker å spise variert, men samtidig ønsker å forsikre deg om at du får i deg alle næringsstoffene du trenger.

Og muligheten til å kose deg med maten når du vil det.

Kosttilskuddet Superfrukt fra norske Good For Me, er et nytt produkt på markedet som inneholder hele 23 helt naturlige og tørkede ingredienser. Med andre ord veldig mange vitaminer og mineraler og ingen konsentrater eller ekstrakter.

Ingrediensene bidrar til at du får i deg riktig doser med vitaminer og mineraler hver dag som igjen kan bidra til at du får et et økt energinivå.

Superfood

I tillegg til en rekke ingredienser som er godt kjent i et norsk kosthold og som vi vet er sunne, som gulrot, tomater, brokkoli, blomkål, spinat, eple og blåbær, innholder Superfrukt også disse sunne ingrediensene:

Inulin - bra for fordøyelsen

Gurkemeie - kan dempe og kurere betennelser og redusere risikoen for kreft og andre alvorlige sykdommer

Brennesle - er en vitamin- og næringsbombe og har en utrensende effekt.

Spirulina - Ferskvannsalge som inneholder alle de åtte essensielle aminosyrene, og som gir metthetsfølelse og reduserer søthungeren.

Hvetegress - rik på fiber og andre næringsstoffer, og styrker immunforsvaret.

Chlorella - full av klorofyll som virker rensende og betennelseshemmende.

Byggress - inneholder superoksid dismutase, som er kroppens viktigste antioksidant. Øker energien, virker avgiftende og bekjemper bakterier.

Acerola - tropisk frukt full av vitamin-c som styrker immunforsvaret

Introduksjonspris

For å oppnå best effekt bør du ta én tablett Superfrukt hver dag over tid. En boks med Superfrukt inneholder 60 tabletter og rekker til to måneders forbruk.

Tablettene sendes rett til din postkasse, og du får første levering til kun 149,50 som er 50% rabatt (ordinær pris 299,-).

Bestill Superfrukt fra Good For Me her