Nettavisen.no

Tjenester
(thinkstock.com)

Gutter, slik får dere sex i ferien

Her er tipsene til hvordan du kan øke temperaturen i sommer.

Skal du reise til England, Australia, Hellas eller Italia i sommer? Kanskje du er single og ute etter en eksotisk utenlandsflørt?

Her kan du få triksene du må kunne for å kapre dama du kanskje ikke trodde du kunne få.

Klikk her for å se andre single

England
Ferie i fotball-landet? Da er det på tide å komme seg ut av senga, for engelske jenter liker nemlig å gjøre det utendørs.

Flørt med henne i butikken, på gaten eller på bar. Får du napp, såvær kreativ når du velger steder du tar henne med. Jo mer kreativ du er, jo mer får du adrenalinet hennes til å pumpe. Resten kan være opp til fantasien, eller blir kanskje fantasien i sommer til virkelighet?

Australia
Skal du derimot på surfeferie til Australia å nyte herlige dager på lange, hvite sandstrender, bør du skaffe deg en bil. Australske jenter tennes nemlig av tanken på å gjøre det i bilen.

Så mye som 75 prosent av australske jenter har hatt sex mens de har vært på biltur. Dette burde være en god grunn til å leie en bil og oppleve mer enn bare det australske strandlivet. Med andre ord: «Get it on, on the road».

Italia
Hva blir desserten? Italia er kjent for herlig mat, vin og vakre kvinner. Alle stimulerer de sansene, og det er heller ikke langt mellom et herlig måltid og hotellrommet.

Italienerne er lidenskapelige. Vis interesse, lytt til henne, hold øyekontakt og kom gjerne med «sexy» lyder som: «ohhhh, ahhh, aaahaaa».

Dette vekker fantasien hennes. Men ikke overdriv, da kan du lett virke desperat og litt frastøtende.

Hellas
Her nytter det ikke å være sjenert og forsiktig. I Hellas er jenter vant til pågående og usjenerte gutter, som ikke er redd for å vise følelser.

Snakk gjerne «dirty» til en henne og ikke vær redd for og forføre henne i offentlighet. Husk, du er langt fra hjemme, så nyt følelsen av frihet og ferie.

Ingen spesiell akkurat nå? Møt andre single her!

Klikk her for å ta en test, og finn noen som passer deg

(Kilde: www.menshealth.com)