Gå til sidens hovedinnhold

Håkan selger norsk luksus i Spania

Hvis du drømmer om et koselig townhouse i Spania med gangavstand til badestrand og restauranter, bør du lese videre.

Norske Håkan Tollefsen og Obsido Real Estate tilbyr nå luksuriøse townhouses på hele 180 kvadratmeter. Og det til en overkommelig pris midt i smørøyet på den spanske solkysten.

- Dette er de første luksusboligene av sin type i Calahonda noensinne, og her får man mye for pengene. Mange av eiendommene som ble bygget frem til starten på 2000-tallet er enheter som nordmenn ikke vil ha. Vi vil ha mer enn to soverom, utsikt, store vinduer, gode solforhold og mye plass. Det får man her, sier daglig leder og megler Håkan Tollefsen.

Obsido Real Estate er en profesjonell og norskkontrollert eiendomsmeglerkjede på Costa del Sol, som retter seg mot det skandinaviske markedet.

- Townhousene bygges i tidløs skandinavisk kvalitet og design. Det er ikke spanjoler, men nordmenn som selger boligene.

Prosjektet som heter La Virreina ligger i Calahonda, midt mellom Marbella og Malaga.

- Det er allerede et stort norsk miljø i Calahonda, blant annet er det der den norske sjømannskirken befinner seg. Tomten er den eneste med gangavstand til badestrand, restauranter, medisinske sentre, banker, supermarked og det er kort vei alle fasiliteter, sier Tollefsen.

Saken fortsetter under bildet (se flere bilder nederst).


Midt i smørøyet
Til flyplassen i Malaga er det kun 25 minutter, Marbella gamleby er ti minutter unna og til glamorøse Puerto Banús tar det et kvarter i bil. Til Elviria er det kun fem minutter, og der finner du blant annet kjente steder som Don Carlos, Nikki Beach og Beach House Marbella.

Townhousene er skjermet og har 24-timers sikkerhet, et stort hageområde med svømmebasseng, hvor man kan nyte de mer enn 300 soldagene i året. I tillegg er det et eget, underjordisk treningsstudio for beboerne.

Det benyttes kun materialer av meget høy kvalitet, inkludert forsterkede dører, installasjon av telekommunikasjon, TV i stue og soverom. Det er også høy kvalitet på sanitærutstyr, armatur, vasker, varm og kald aircondition, varme i gulv på bad og fullt utstyrt kjøkken - med hvitevarer fra de mest eksklusive leverandørene.

Hvert townhouse leveres med 2 private parkeringsplasser, og det er egne lagerrom under bakkenivå.

Trykk her og last ned prospektet.

Saken fortsetter under bildet (se flere bilder nederst).


Solgaranti
Prisen på townhousene varierer fra 520.000 euro til 625.000 euro.

- Først og fremst er dette en investering i soldager og et godt liv. Men boligmarkedet i Spania har også snudd, og er virkelig på vei opp. Det befinner seg nå på nullpunktet, sammenlignet med da nedturen kom i 2007-2008. Det betyr at investeringer i spansk eiendom kan være fantastisk, spesielt om man kjøper nytt. Disse townhousene har et stort potensial for å oppnå gode leieinntekter, for de som ønsker det. Leilighetene er store med tre soverom, men du kan også få et fjerde soverom om ønskelig.

- Flere av de som ønsker å kjøpe seg en av disse flotte boligene vil kunne trenge finansiering. Hva gjør dere der?

- Vi har et godt samarbeid med DNB, Handelsbanken, Nykreditt og en rekke spanske banker. DNB tilbyr for eksempel lån opptil 75 prosent av kjøpesum, med en rente på to prosent. DNB og Handelsbanken har også egne kontorer i Marbella. Vi samarbeider i tillegg med norske advokater, som Vogt Advokatfirma, sier Tollefsen.

Trykk her og last ned prospektet.

Dette inneholder townhousene:
• Inngjerdet kompleks med 24-timmers sikkerhet
• Fantastisk havutsikt
• 3 soverom
• 2 bad
• Boareal 180 m2
• Terrasse opp til 67 m2
• Privat hage opp til 129 m2
• Takterrasse 61 m2
• Mulighet for et ekstra rom i underetasjen
• 2 parkeringsplasser i underetasjen
• Lagerrom
• Concierge, samt vedlikeholds- og eiendomsforvaltningsservice på komplekset

Velkommen til oss:
E-post: sales@obsidoestates.com
Tlf Puerto Banus: +34 952 905172
Tlf Elviria: + 34 951087979

Her kan du se flere bilder fra Obsido Real Estates prosjekt:

Bildeserie

Bildeserie