Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Han er interessert i deg

Er du lei av flørtespillet? Her får du vite hvem som er klar for en date med deg.

Lei av å gå ut med menn eller damer som etter en kort stund gir deg avskjed på grått papir? Det kan gi selvtillitten til alle og enhver en knekk, men det behøver ikke være slik.

Den rette for deg
Den nye tjenesten Match Affinity er laget for å hjelpe oss med å finne en passende partner. Vil du se hvem som er dine potensielle partnere?

Det eneste man må gjøre er å gå inn på Match Affinity, bli medlem helt gratis, og svare på spørsmålene i testen. Deretter er det bare å lene seg tilbake, og vente på at de utvalgte livspartnere skal dukke opp.

Klikk her for å gå direkte til Match Affinity

Mange fordeler
I våre dager dater flere og flere på nettet. En undersøkelse utført av TNS SIFO avslører at hele 23% av alle nordmenn, som har inngått et forhold i løpet av de siste fire årene, har funnet sin partner på nettet.

Nettdating er praktisk fordi man kan gjøre det hjemmefra, og når som helst på døgnet. Samtidig gir nettdating folk en sjanse til å være mer selektive mht hva slags type partner man vil ha, i tillegg til at man kan velge om man vil ha en partner der man bor, eller i et helt annet land.

Vanskelig å skille seg ut i mengden
Et annet problem som har oppstått etter at nettdating ble så populært, er problemet med å skille seg ut i mengden. Mange synes det er vanskelig å finne noe smart og enestående å skrive på sin profil. Det å fremstå som unik og samtidig få svar fra den man ønsker, kan være «tricky». Da er det godt å kunne få litt hjelp.

Sikkerhet viktig
På Match Affinity står seriøsitet og sikkerhet i høysete, og Match har en egen kundeservice til denne tjenesten, som kontinuerlig sitter og luker ut upassende eller useriøse profiler. Match gir også en garanti om at alle medlemmene som finnes på Match Affinity leter etter kjærligheten, akkurat som deg.

Har du lyst til å finne din livsledsager?

Klikk her for å lese mer om Match Affinity