Nettavisen.no

Tjenester

Har du dårlig ånde, uten at du selv vet det?

Slik kan du bli kvitt problemet på 3 minutter.

En kollega som rynker på nesen når du prater, en kjæreste som trekker seg unna når du prøver å gi et kyss, eller venner som alltid sitter en armlengdes avstand fra deg. Visste du at opptil 70% av alle voksne personer til tider har problemer med dårlig ånde – oftest uten å vite om det selv?

Her finer du tablettene som fjerner dårlig ånde

Derfor får du dårlig ånde

Dårlig ånde skyldes nesten alltid forhold i munnhulen (og ikke problemer med magen som mange feilaktig tror). Den største synderen er faktisk tungen din, og da spesielt bakerst der bakterier trives i små mikroskopiske groper uten oksygentilførsel. Disse bakteriene produserer svovelholdige gasser – og de lukter skikkelig vondt! Den samme prosessen kan også foregå i tannkjøttlommene dine.

Hva kan du gjøre hvis du har eller mistenker at du har dårlig ånde?

Disse tablettene vil redde deg

Det finnes en rekke ting du kan gjøre for å fjerne dårlig ånde. Eksperter anbefaler at du blant annet bruker en tungeskraper på daglig basis, at man spiser regelmessig, og at man passer på jevnlig tannlegebesøk. Likevel er det ikke alltid dette holder. Den illeluktende pusten fra munnhulen vil på tross av stor innsats ikke gi slipp.

Zinkoral-tablettene fungerer fantastisk bra og jeg kjenner meg som et nytt og mer selvsikkert menneske når jeg er ute blant folk!

Den beste måten å bli kvitt dårlig ånde, er å kombinere punktene ovenfor med Zinkoral-tabletter. Zinkoral-tablettene inneholder nemlig en spesiell sinkforbindelse som binder seg til svovel og på den måten nøytraliserer den vonde lukten i munnen.

Zinkoral har hjulpet hundretusener av skandinavere med problemet dårlig ånde. Tablettene har en deilig mint-smak, og effekten kommer allerede etter bare tre minutter. I tillegg er det verdt å nevne at tablettene virker opptil hele seks timer - du trenger med andre ord ikke lenger å skjemmes av dårlig ånde!

Zinkoral-tablettene får du enkelt tak i ved å klikke her. Hvis du bestiller nå kan du få en boks Zinkoral til kun 39 kroner inkludert frakt og ekspedisjon. Hvis du sliter med dårlig ånde, eller mistenker at du er en av de mange med dårlig ånde uten at du vet det selv, bør du kaste deg over Zinkoral med en gang. Disse tablettene tar problemet ved roten.

Her finner du Zinkoral-tablettene som hjelper deg bli kvitt dårlig ånde