På jakt etter billigere forsikring? Prøv MittOppdrag.no du også!

De aller fleste vet at det kan være store prisforskjeller på samme type forsikring hos de ulike forsikringsselskapene, men overraskende få forbrukere gidder å ta seg jobben med å lete etter billigere alternativer.

Sparer 11.000 i året
I fjor høst avslørte VG at en VW Golf-eier i Oslo sparer over 11.000 kroner i året på å flytte bilkasko fra det dyreste forsikringsselskapet til det billigste.

Det er stor konkurranse og store prisforskjeller også på andre forsikringsområder enn bil, så det kan være gode penger å spare på alt fra barneforsikring, innboforsikring og husdyrforsikring til livsforsikring, reiseforsikring og uføreforsikring.

Det er normalt gratis å bytte forsikringsselskap, spesielt siden de aller fleste selskaper gjør byttejobben for deg.

Spar tid og penger
Hvordan går man frem for å velge rett forsikring første gang man trenger det, eller å bytte til en billigere enn den man har?

En mulighet er selvsagt å ringe rundt til de ulike forsikringsselskapene og høre hva de kan tilby. Det kan fort ta en god del tid, og det er ikke sikkert du treffer den rette kundekonsulenten som vil gi deg en bedre avtale.

En annen mulighet er å innhente tilbud gjennom anbudstjenester på nett. Da slipper du jobben med å kontakte mange selskaper. Og ettersom selskapene og forsikringsagentene som ønsker å gi deg tilbud, vet at de befinner seg i en konkurransesituasjon med andre aktører, strekker de seg gjerne litt lengre i å gi deg et godt tilbud enn de normalt ville ha gjort.

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no er enkel og smart måte å innhente tilbud på ulike typer forsikringer. Du sparer tid - og forhåpentligvis penger. En slik anbudsrunde er helt uforpliktende for deg, og du kan selvsagt velge å takke nei til samtlige tilbud.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll