Trenger du regnskapsfører? Prøv MittOppdrag.no du også!

De nye reglene om at små aksjeselskaper slipper revisjon gjør at det blir enda viktigere å ha en regnskapsfører for bedrifter som har kvittet seg med revisor for 2012.

Få tilbud fra mange
Dersom du er på utkikk etter en regnskapsfører til et nystartet firma eller vurderer å finne en ny, er det fornuftig å innhente anbud fra mange regnskapsførere før du tar en avgjørelse.

På Nettavisens populære gratistjeneste MittOppdrag.no får du uforpliktende tilbud fra regnskapsførere som ønsker å ta jobben.

Prut på prisen
På den måten vil du få en god oversikt over hva slags prisnivå dine regnskapsbehov ligger på. I en del tilfeller vil det også være mulig å prute på prisen, for regnskapsførerne vet at de konkurrerer med flere om å få deg som klient.

Tilbudene vil i tillegg gi deg en pekepinn på kvaliteten, erfaringen og seriøsiteten til de ulike regnskapsførerne som henvender seg til deg.

Her finner du MittOppdrag.nos side for anbud på regnskapsførere.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.