På jakt etter billigere banklån? Prøv MittOppdrag.no du også!

Er du en av dem som har mistanke om at du har dyre lån, men ennå ikke har tatt bryet med å ringe rundt til ulike banker og høre hva de kan tilby?

Det har vi full forståelse for; en slik fremgangsmåte kan ta en god del tid, og det er ikke sikkert du treffer den rette kundekonsulenten som vil gi deg en bedre avtale.

Kjapt og enkelt
En annen mulighet er å innhente tilbud gjennom anbudstjenester på nett. Da slipper du jobben med å kontakte mange banker. Og ettersom bankene som ønsker å gi deg tilbud, vet at de befinner seg i en konkurransesituasjon med andre aktører, strekker de seg gjerne litt lengre i å gi deg et godt tilbud enn de normalt ville ha gjort.

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no er enkel og smart måte å innhente tilbud på ulike typer lån. Du sparer tid - og forhåpentligvis penger. En slik anbudsrunde er helt uforpliktende for deg, og du kan selvsagt velge å takke nei til samtlige tilbud.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll