Varmepumpeservicen tar du på MittOppdrag.no!

Varmepumper trenger å bli rengjort og renset etter en lang vinter og for å fungere optimalt som kaldluftkilde i sommerhalvåret.

Det er derfor vanlig å få utført servicen om våren eller tidlig på sommeren.

Ved å legge servicen ut på anbud på Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no, vil du både få svar nesten umiddelbart fra leverandører i ditt distrikt og en god oversikt over prisnivået på denne typen oppdrag.

Du kan deretter velge det tilbudet du finner mest interessant, enten det er pris, kvalitet, erfaring eller tidspunkt som er viktigst for deg.

Les om Arno Mong Daastøl som sparte 6400 kroner på å legge varmepumpe-servicen ut på anbud på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.