Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Crestock/f4f

Har du lyst til å vinne en MacBook Pro?

Lyst på en Macbook Pro, eller en gratis lipgloss? Sjekk her hvor lett det er.

(Side2): Det finnes mange forskjellige type konkurranser. Noen lar deg kjempe hardt for å rekruttere flest mulig venner for å få muligheten til å vinne en gratis flyreise, mens andre lover store premier om du bare fyller ut fire sider med skjema.

Felles for de fleste er at det er langt til noen som helst premie for de fleste av oss. Det har vi i SIde2 gjort noe med i samarbeid med Lypsyl. I anledningen lanseringen av deres siste produkt, Lypsyl Glossy Minerals , og vår lansering av bloggmagasinet side2blogg.no så lar vi de 1000 første som deltar i konkurransen vinne.

Macbook Pro og lipgloss
Premien de 1000 første får er en lipgloss, men det er selvfølgelig ikke alt. Tre heldige vinnere stikker også av med en bærbar Mac. Ikke hvilken som helst Mac heller, det er nemlig Pro-utgaven du vil kunne plugge inn i veggen og kose deg med. Hvis ikke det skulle være nok får du også et eksklusivt cover på din Mac, så selv om dine venninner har en de også er det bare du og to andre som har en av disse. Hvis du skulle være så heldig å vinne, selvfølgelig.

Du finner konkurransen her

Slik vinner du
Konkurransen går ut på å skrive et blogginnlegg om lepper. Det kan være hva som helst som er innholdet, så lenge det er relatert til lepper. Kanskje kan du skrive om ditt første kyss eller ditt beste? Eller hva med forforsne lepper, varme lepper eller sprukne lepper? Eller noe leppene gjør? Smake, snakke eller rett og slett et innlegg om de vakreste leppene i Norge. Det er opp til deg.

Skulle du være en av dem som foreløpig ikke har har en blogg er hjelpen ikke langt unna. Her er vår guide til hvordan du får startet en blogg.

Reklame for din blogg?
Kast deg rundt og skriv ditt innlegg om blogging. De 1000 første får som kjent en lipgloss, og du er med i kampen om en Macbook Pro. I tillegg, skulle det være slik at din blogg stikker seg ut og blir blant de beste, kan du være så heldig at nettopp din blogg blir brukt i reklame for Lypsyl eller Side2blogg. Det betyr mer trafikk...

Juryen som skal vurdere innleggene består av Annette Haga (nettenestea.com), Ida Wulff (idawulff.com), Christopher Mørch Husby (allchristopher.com) og Eli Wahlstrøm (Lypsyl).

Du finner konkurransen her. Og husk: De 1000 første får en lipgloss.