Første gang Kirsti Gisholt prøvde Hjernetrening, forsøkte hun seg på en husketest, hvor hun lærte en svært effektiv teknikk.

Fra å kun huske et par ord på første test, husket hun full pott (dvs. 22 ord) på den andre testen. Resultatet talte for seg selv, og siden da har både hun og familien vært faste medlemmer på Hjerneklubben.no

Familien er med
- Det er så morsomt at hele familien har engasjert seg i hjernetrening. Mannen min er stor fan av konsentrasjonsprogrammet MemoFokus, og har allerede kommet seg mange nivåer opp i gradene.

- Barna har dilla på spillene for hoderegning og gloselæring.

Morsomt med språksprint
I forhold til språk så er hun veldig glad for at Hjerneklubben tar utgangspunkt i uttalen først, og deretter fokuserer på en morsom og hurtig måte å lære seg glosene på.

- Datteren min Guro på 13 år bruker SpråkSprint til å lære seg fransk på en morsom måte. Det har også inspirert meg til å ta opp den gamle franskinteressen, så nå øver jeg også med SpråkSprint.

Les mer om språksprint

Mye å utforske
Til tross for at Kirsti har vært medlem i 2 år, synes hun at hun fremdeles har mye igjen å prøve og utforske.

- Det er jo flere artikkelserier som jeg har lyst til å lese og noen programmer og spill jeg ennå ikke har prøvd meg på.

- I det siste har jeg holdt på mye med IQ-Trener, som visstnok er et av de mest krevende programmet på Hjerneklubben, og det gir meg stor mestringsglede.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme så langt som jeg har gjort, og jeg merker at konsentrasjonen og korttidshukommelsen har blitt mye bedre etter at jeg startet. Særlig IQ-trener opplever jeg som veldig effektfull.

Bedre hukommelse og mindre stress
Kirsti forteller at hun i hverdagen heller stikker en tur på Hjerneklubben enn på Facebook, som kjapt kan bli en stor tidstyv.

- Tidligere opplevde jeg meg både som distré og stresset i hverdagen. Størst effekt av treningen på Hjerneklubben er derfor bedre hukommelse og mindre stress enn før.

Hun har også prøvd seg med noen bøker om hjerne- og hukommelsestrening, som har vært ok, men at det blir vanskelig å sammenligne effekten av noen bøker med interaktive spill og programmer med oppfølging som på Hjerneklubben.

Trene hjernen på nett
På Hjerneklubben får du også sjansen til å lære teknikker for å forbedre konsentrasjonen, hukommelsen, din IQ og mye, mye mer. Du lærer også teknikker for å akselerere generell læring, som kan være smart for deg som skal lære pensum på kort tid.

Hjerneklubben ble stiftet i mai 2009, og har i dag flere tusen medlemmer, som ser nytten av å trene hjernen og forebygge alderssykdommer som Alzheimer.

Hjerneklubben tilbyr også språkopplæring med en ny og enkel metode, hvor du får sjansen til å trene på både gloser og uttale på nettet. I opplæringen benytter de spill og enkle teknikker, som gjør at opplæringen blir effektiv og morsom. Frank Wedde har selv lært seg ikke mindre enn syv språk, ved hjelp av disse teknikkene, som han nå formidler videre.

Her kan du prøve et demospill for språk!

Her kan du prøve et demospill for hukommelse

Les mer om Hjerneklubben her!