Nettavisen.no

Tjenester
(King)

Helgens spillutfordring

Lyst på litt moro? Utfordre deg selv og se om du klarer å stikke av med Jackpotten på Kr 245 760,00.

Det er straks helg og på tide å koble av. Glemme hverdagens stress og mas, og vandre inn i en verden av fantasi, konkurranse og moro.

våre spillsider finner du hundrevis av nettspill som du kan underholde deg med i helgen, og er du heldig kan du vinne noen kroner også. Fordi vi kun tilbyr ferdighetsspill kan du nemlig helt lovlig spille om penger.

Vi har plukket frem noen spillfavoritter som du bør teste ut nå, og ikke minst spillet Domino Lineup hvor det ligger Kr 245 760,00 i potten.

Stor jackpot!! Spill her!


Domino Lineup

Domino Lineup er vårt nest nyeste spill, og har allerede rukket å bli svært populært. Bordet er tomt, og oppgaven din er å fylle det med Dominobrikker. Gå opp, ned, til venstre og høyre, men sørg for at du er rask nok, ellers blir bordet mindre! Når du er ferdig, kan du ringe i bjellen slik at dominobrikkene telles!

Jackpot nå:Kr 245 760,00

Spill her!

Flash Diamond
Dette er vårt nyeste spill, hvor det er om å gjøre å lage større grupper med brikker, for å få diamantene til å vises. Samle så mange som mulig før du samler dem inn samtidig. Hvor mange diamanter tør du å lagre før du tar tak i dem? Husk, de kan forsvinne på et øyeblikk!

PS: Royal Cup starter 12. mai!

Spill her!

Rainbow Rescue
Dette er det mest populære spille på vår spillside akkurat nå, og det er kanskje ikke så rart. Her er det nemlig om å gjøre å lage regnbuer på himmelen, og vi nordmenn er jo lykkelige når solen melder sin ankomst og himmelen er blå. Plukk med deg himmelmynter og lag forskjellige kombinasjoner av miniregnbuer for å fylle en hel farge fort.

Spill her!


Uno
Vi må ta med dette klassiske kortspillet i digital form, som er vår egen favoritt. Her legger vi farge på farge og tall på tall - litt som i «Vri åtter» altså. Ikke så vanskelig men du spiller mot to smarte motstandere. Det viktigste er å passe på å si UNO når du bare har ett kort igjen. Det spilles tre runder, og utfordringen er å vinne dem alle.

Spill her!

Webracer GP
Et arkadespill for de virkelige bilspillentusiastene, med massevis av forskjellige baner å bryne seg på. Kjør på virkelige baner i Webracer Grand Prix, og prøv å komme over målstreken før 5 motstandere. Vinn det første løpet for å kvalifisere deg til finalen, og sett fartsrekord for å bli banens beste.

Spill her!

Turneringer og jackpott
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du altså mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!