Nettavisen.no

Tjenester
(King)

Helgens utvalgte favoritter

Test evnene dine og se om du klarer å slå svenskene og tyskerne i helgen.

våre spillsider finner du hundrevis av nettspill som du kan underholde deg med. Vi har plukket ut noen av våre nyeste favorittspill, som vi anbefaler deg å teste ut.

Prøv de, og se om du ikke klarer å vinne penger eller juveler fra både svenser og tyskere.

Football Star
Vi har fjernet alle unødvendige regler og linjer og fokusert på hva som gjør fotball morsomt: Score mål! Spill mot motstandere på forskjellige vanskelighetsnivåer i dette spennende spillet. Løp, sentre og skyt deg til seier!

Spill her!


Amazing Adventures
Dette spillet er fortsatt det mest populære blant spillerne, og det er kanskje ikke så rart. Enkelt, men samtidig vanskeligere enn du tror. I tillegg er god trim for hjernen. Finn skattene som er skjult i bildet, før tiden renner ut.

Spill her!

Mahjong Fortuna
Mahjong Fortuna er et klassisk mahjongpuslespill, som går ut på å fjerne hele stabelen av steinheller ved å finne par som hører sammen, før tiden renner ut. Det er mange forskjellige formasjoner å finne ut av, basert på stjernetegn og vakre steinheller med symbolske motiver.

Spill her!


Flash Diamond
Lag større grupper med brikker for å få diamantene til å vises. Samle så mange som mulig før du samler dem inn samtidig. Hvor mange diamanter tør du å lagre før du tar tak i dem? Husk, de kan forsvinne på et øyeblikk!

Spill her!


Zuma
Få kontroll over den eldgamle aztekiske steinfrosken, som må forsvare de gylne hodeskallene mot strømmen av fargede kuler som truer dem. Skyt vekk kulene før det er for sent!

Spill her!

Turneringer og jackpott
På våre spillspider finner du kun ferdighetsspill, og derfor har du også mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
Våre spillsider er utformet som et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!