Nettavisen.no

Tjenester

Her er årets beste magasiner

Disse magasinene vil gi deg innsikt, inspirasjon og kunnskap.

9. mai er det klart for den prestisjetunge kåringen Årets Mediepriser i Bergen, arrangert av Mediebedriftenes Landsforening. Da kåres de beste avisene, magasinene, nettstedene, mobilutgavene og web-tv-satsingene.

Aldri tidligere har så mange deltatt i klassen for ukeblader og magasiner i Årets Mediepriser. Til sammen har hele 412 bidrag blitt sendt inn.

– Det er fantastisk morsomt med så stor interesse for konkurransen. Det var mange gode bidrag som ble sendt inn, spesielt i kategoriene inspirasjon og forbruker var det veldig høy kvalitet, sier juryleder Trine Ohrberg-Rolfsrud.

Her er noen av de nominertebladene

Plot byr på grundig, avslørende journalistikk, drivende historier og dyptpløyende personreportasjer. Plot belyser og går i dybden på vesentlige, men ikke alltid vanlige, områder i samfunnsdebatten.

Magasinet er nominert i klassene årets nyskapning og feature/kultur. Du kan få 3 numre av Plot for kun 99 kroner og spare hele 66 prosent.

Tilbudet finner du her

BoligDrøm er et livsstilsmagasin som byr på herlige leseopplevelser med frodig interiør, inspirerende hager og tradisjonsrik mat! BoligDrøm er for kvinner som søker inspirasjon og praktiske råd, og vil drømme seg bort i flotte bilder og harmoniske hjem. Et abonnement på 3 numre koster 99 kroner og du sparer 52 prosent.

Tilbudet finner du her

KK er et ukeblad med magasinpreg som er nominert i klassene forside, årets foto og feature/kultur. Bladet er rettet mot kvinner med liten tid, men som likevel ønsker seg ukentlig påfyll av glede og inspirasjon. KK byr på motestoff og trendtips til hverdag og fest, interiørstoff til kos og inspirasjon, samt reportasjer og portretter som berører og beveger. Du får også det sitte innen interiør, helse, livsstil og storbyreiser. Nå kan du abonnere på KK og få 10 numre for kun 198 kroner.

Tilbudet finner du her

Autofil er et magasin for dem som elsker alt som brummer, enten det er på vei, vann – eller i lufta. Autofil har fokus på underholdning og forbrukerstoff, og har en lidenskap som gir bladet mange ekstra aspekter. Hvis du vil holde deg oppdatert på det siste innen autofilverdenen, kan du prøve bladet i 3 måneder for kun 99 kroner.

Tilbudet finner du her

Foreldre & Barn er nominert i klassene årets foto, årets nyskapning og feature / kultur. I bladet finner du aktuelt, nyttig og engasjerende stoff om alle sider ved det å være småbarnsforelder. I løpet av 30 år har Forelder & Barn opparbeidet en unik posisjon blant fagfolk og eksperter innen småbarn og foreldre området. Akkurat nå kan du få 6 numre av bladet og et fint bakesett til 275 kroner.

Tilbudet finner du her

Tara Smak er nominert i kategoriene forside og årets nyskapning. Magasinet byr på reportasjer hvor du kommer tett innpå mennesker med stor lidenskap for matglede, matkultur og matredskap. Du får innblikk i matviten, inspirasjon til matreiser og nyttige produktguider. For kun 119 kroner får du nå 3 numre av Tara Smak og et lekkert cupcake-sett.

Tilbudet finner du her

Allers er et moderne ukeblad for norske kvinner som er opptatt av relasjoner, nære verdier og familie. Du kan møte mennesker som deler sin livsvisdom, som vil inspirere og lære deg. Bladet inneholder nyttige reportasjer om hobby, interiør, mat, helse og samliv. Allers kjemper om prisen for Årets magasin.

Abonnerer du på 10 numre av Allers får du en hudpleiepakke med dag-, natt- og øyekrem fra No7 Lift og Illuminate. Alt dette får du til kun 199 kroner.

Tilbudet finner du her