Nettavisen.no

Tjenester

Her er blogg-toppene

Kjøp Side2s blogg-topper eller design din egen og vinn 1000 kroner. Sjekk ut butikken vår her.

(Side2): Det er viktig å vise hvem man er til enhver tid. T-skjorter og topper har siden rundt 1950 vært et viktig plagg både for å kle seg riktig, men også for å vise hva man står for og mener.

Nå kan du virkelig vise hvor du står i bloggverdenen ved å kjøpe en av de fete toppene du finner i Side2s bloggbutikk. Enten det er en topp med «blogghore» eller en babybody med «mamma blogger» så kan du virkelig vise hva du mener og står for.

Tjen penger på å designe selv
Ikke nok med at vi gir deg muligheten til å kjøpe disse toppene og klærne du kun finner i vår butikk - du kan også vinne en tusenlapp ved å designe en topp, t-skjorte eller et annet plagg som vi bruker i vår butikk. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn i butikken og velge en av modellene (topp for kvinner, t-skjorte for herrer) som du kan designe selv. Ta en skjermdump (printscreen er en rask måte) og send på e-post til oss.

Blogg - og vinn
Det er ikke den eneste premien vi deler ut. Hvis du kjøper et av produktene, og tar bilde av deg som du legger ut på bloggen din - sender en link til paal.nisja@nettavisen.no med innleggets adresse, så er du blant de som er med i trekningen av nok en tusenlapp. Vi vil også lage en sak med lenker til alle bloggerne som gjør dette.

For begge konkurransene så er det før 1.august som gjelder.

Klikk her for å besøke butikken.