Nettavisen.no

Tjenester

Her er kredittkortet som er billigst i bruk

Credits Visa er enkelt, rimelig og best i test.

Vil du ha et kredittkort som gjør det både enkelt og rimelig å handle på nett og i fysisk butikk, og som samtidig scorer høyt som kredittkortet du tar med på reisen?

Credits Visa kredittkort var ett av kortene som kom best ut i kredittkort-testen utført av Klikk.no, og fikk terningkast fem fordi det ikke har transaksjonskostnader, og at det er inntil 51 dagers rentefri kreditt.

Bruk alltid kredittkort på reisen

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkort når du skal booke reise, og når du først legger ut på tur. Med Credits Visa får du automatisk reise- og avbestillingsforsikring for deg og husstanden din, dersom du betaler minimum 50 % av reisen med kortet.

Det påløper ingen gebyrer i hverken Norge eller utlandet dersom du bruker ditt Credits Visa kredittkort til varekjøp eller uttak.. Saldoen på kortet kan du sjekke i de fleste minibanker i utlandet, slik at det blir enkelt å ha kontroll på din økonomi - uansett hvor du måtte befinne deg. 

En annen ting du skal være oppmerksom på er at dersom du blir utsatt for svindel på reisen, ved at noen får tak i ditt vanlige bankkort, kan du faktisk risikere å tape alle de pengene som eventuelt skulle forsvinne fra din konto. Bruker du kredittkort som betalingsmiddel er det banken som står ansvarlig dersom du blir utsatt for svindel, slik at det ikke vil gå utover din personlige økonomi.

Få mer informasjon og søk om kredittkort her.

Perfekt for netthandel

Liker du å handle på nett, blir det enklere med Credits Visa fordi du ikke er avhengig av kodebrikker for å signere kjøp under 10.000 kroner. Trygt er det også, og som innehaver av kortet er du automatisk forsikret mot identitetstyveri. 

Med Credits Visa kan du få opp til 100.000 kroner i kreditt, og inntil 51 dager med rentefri kreditt. Det gir deg stor handlefrihet fordi du kan kjøpe en vare i dag, og betale den om 51 dager, uten at det vil koste deg en krone ekstra. 

Få mer informasjon og søk om kredittkort her.

Eks: Kredittbeløp kr. 15 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 16 668