Nettavisen.no

Tjenester
Sten Thure Eriksen og Dr. Kosmidis har mer enn 26 års samlet erfaring innenfor behandling av hårtap
Sten Thure Eriksen og Dr. Kosmidis har mer enn 26 års samlet erfaring innenfor behandling av hårtap Foto: Masterklinikken

Her er Norges nye superklinikk for hårtap

Presenterer det råeste miljøet innen hårtap og hårtransplantasjon i Norge.

Masterklinikken er en Norges nye superklinikk for hårtap, og kan skryte av å ha et av landets sterkeste hårteam.

26 års erfaring
Sten Thure Eriksen og Dr. Kosmidis har mer enn 26 års samlet erfaring innenfor behandling av hårtap, og har utført mer enn 4.000 behandlinger.

- En riktig vurdering av et eget donorområde er viktig og gjør at vi gir våre kunder korrekte råd om hårlinjer og innsetting av hår. Vi skjønner at en riktig behandling er viktig for kunden, for vi har jo gjort dette selv, sier Eriksen, som er tidligere frisør og har gjennomført 3.500 konsultasjoner om hårtap.

Ny trend
Dr. Kosmidis på Masterklinikken har erfaring fra Paris, London og Dubai. De siste årene har han imidlertid flyttet til Norge, og er kjent for svært gode resultater med innsetting av hår.

- Dette er en kosmetisk behandlingsform, hvor hårsekker flyttes fra kundens eget donorområde til området med lite hår. Våre leger gjør dette uten at kunden føler smerte under eller etter behandlingen, forteller Eriksen.

Masterklinikken gir deg skriftlig garanti for vellykket resultat.

Behandlingen
Masterklinikkens benytter de nyeste og de mest avanserte metodene for å flytte hårsekker. Klinikken har god kompetanse på de siste metodene innen hårbehandling, og råder kundene om hva som er best. Masterklinikken gir en kosmetisk behandling fri for bruk av skalpell, og hvor det ikke vil benyttes sting. Det er heller ikke smerte under eller etter behandlingen.

-Vår erfaring og kompetanse er kundens garanti for et naturlig og vellykket resultat. Vi er stolte av vår kompetanse og jobben vi utfører. Derfor gir vi også en skriftlig garanti for at resultatet av behandlingen blir god, sier Eriksen.

Vi gir alle kunder en skriftlig garanti og finansiering. Kunder som ønsker ytterligere informasjon kan gå til www.masterklinikken.no