Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Her får du fornybar strøm

Skaff bedriften fornybar strøm til innkjøpspris og få et fenalår til jul!

Klikk her for å bestille fornybar strøm på MinSpot.no.

I 2007 innførte myndighetene krav om at alle kraftleverandører skal informere kundene om opphavet til kraften de leverer. Kunden skal få en varedeklarasjon som forteller om sammensetningen av kildene bak strømleveransene.

Du spør deg kanskje hva behovet for dette er når vi i Norge produserer så mye strøm fra vannkraft.

Utenlandsk strøm i Norge
Sannheten er at Norge eksporterer opphavsgarantier på grønn strøm til utlandet. Tilbake importeres strøm som i stor grad er basert på kraft fra kull, olje, gass og atomkraftverk.

Nettavisens strømtjeneste MinSpot.no er opptatt av miljøet, og vi garanterer derfor at det er blitt produsert like mye fornybar kraft som den kraftmengden du bruker. Garantien sikrer at pengene dine går til å fremme fornybar kraftproduksjon. Jo flere som velger dette strømproduktet, desto større drivkraft til å produsere fornybart

Når du bestiller strøm fra MinSpot, vil bedriften din få et skriftlig miljøbevis som kan henges lett tilgjengelig for dine kunder for å vise at firmaet bryr seg om miljøet!

Unikt juletilbud
I disse dager har vi en julekampanje der alle nye bedriftskunder får et gratis fenalår til en verdi av 600 kroner ved bestilling av strøm til innkjøpspris! Tilbudet gjelder frem til 15. desember.

En annen fordel med MinSpot er at du får en spotprisavtale, eller strøm til innkjøpspris, som er den avtaletypen ekspertene anbefaler som den billigste. Spotpris innebærer at bedriften din betaler det samme som strømselskapene betaler for strømmen, mot et lite påslag.

MinSpots bedriftsavtale inneholder også en prisgaranti. Med dette produktet får bedriften din altså det beste av to verdener: billig spot og et pristak som ved fastpris.

Kort oppsummert så slår du tre fluer i ett smekk ved å bestille strøm gjennom MinSpot:
*Bedriften kutter ut strøm fra kull, olje, gass og atomkraft og viser at den tar miljøet på alvor.

*Bedriften får strømavtalen ekspertene anbefaler - med pristak.

*Gratis fenalår til glede for deg og de ansatte i julen.

Bestill nå og få fenlåret før jul!

Billig strøm
Du kan selvsagt også bestille fornybar strøm til innkjøpspris som privatperson på MinSpot. Da får du ikke et gratis fenalår, men du kan glede deg over et påslag på kun 48 kroner i måneden.

Om MinSpot.no:
MinSpot.no er et samarbeid mellom Nettavisen og Telinet. Når du bestiller strøm til innkjøpspris gjennom MinSpot, blir du strømkunde hos Telinet. Du får strømmen til samme pris som strømleverandørene betaler, og påslaget er kun 48 kroner i måneden. Avtalen er uten bindingstid, så du kan når som helst bytte strømleverandør.

Det er andre avtalevilkår for bedrifter. De finner du her.

Klikk her for å bestille strøm til innkjøpspris på MinSpot.no.