Nettavisen.no

Tjenester
Gled barnet i deg sammen med barna!
Gled barnet i deg sammen med barna!

Her finner du barnet i deg selv - sammen med barna

Du vet du fortsatt liker karuseller!

Det er vel ingen hemmelighet at barn elsker karuseller, men kanskje har du klart å innbille deg selv at du er for gammel dem. Det er du ikke, og karuseller er en super måte å dele morsomme opplevelser med din sønn eller datter!

På Tusenfryd får du kilende glede

Kilende glede

Tusenfryd byr på en rekke karuseller som får sommerfuglene i magen til å virkelig flagre med vingene. I Speedmonster får du bryne deg på 6000 hestekrefter, og en akselerasjon som er raskere enn på en Formel 1-bil. I løpet av 2 sekunder har du vært med på å gå fra 0 til 90 kilometer i timen, og etter det har du enda igjen å være vektløs 7 ganger og opp-ned 3 ganger.

KAMPANJEPRIS: Få to dager hos Tusenfryd for kun 379 kroner!

ThunderCoaster byr på toppfart på nesten 100 km/t, og følelsen av vektløshet hele 12 ganger. Faktisk er ThunderCoaster så bra at den har blitt kåret til en av verdens beste berg- og dalbaner, og i år kan du oppleve den med en nyhet: nye vogner! De nye vognene kommer til å gi en ny opplevelse av kurvene, farten og fallene på denne suksessen. Er det en adrenalinfylt aktivitet du bør prøve i sommer så er det ThunderCoaster.

For de mindre også

Eventyrstien gleder de minste

Det finnes ikke bare karuseller som går fort på Tusenfryd - faktisk finnes det karuseller for alle aldersgrupper.

For de aller minste finnes det opplevelser som Fryds lekeplass og Finkarusellen.

For de mellomstore er Tømmerstupet, Kanofarten og Ballongferden ypperlige karuseller. Og hvis barna vil ha enda litt mer fart kan de prøve Kanofarten, Sverre eller SuperSplash.

Kjempekampanje på Tusenfryd-billetter!

Kjøp billetten på nett og få med en ekstra dag!

Parken åpner i år den 25. april, og i sammenheng med åpningen kjører Tusenfryd på med et tilbud som gjør det billigere å ta med hele familien: Kjøp kampanje-billetten på nett og få to dager i parken for kun 379 kroner!

Kjøper du kampanjebilletten får du med en billett til som du kan benytte før 30.06. Slik kan dere virkelig få utnyttet Tusenfryd til det fulle!

Finn kampanjebilletten her.

Motorglad? Del det med barna!

Burnout Stuntshow starter på Tusenfryd den 1. juli.

Nytt i år er også stuntshowet Burnout! Her kommer profesjonelle stuntsjåfører fra Italia for å gi dere tidenes show med biler og motorsykler. Team Falco viser heseblesende motoraction på parkeringsplassen på Tusenfryd, og showet er en del av billetten. Er du glad i bil bør du gjøre deg klar, for fra 1. juli starter motorene på Burnout Stuntshow!

Prisbelønnede show

Dersom det blir litt for mange karuseller i løpet av dagen kan du og dine slappe av med et av Tusenfryds prisbelønnede show: Thors Hammer. Showet mottok 2. premie i den Europeiske kåringen EAS Special: European Star Award 2013.

Et annet show som er verdt å få med seg er Nightmare, den første 5D-attraksjonen i Europa. Her brukes 3D-film, lukt, temperatur og bevegelse sammen for å skape en helt særegen opplevelse. I tillegg har du en revolver du kan skyte skrømtet med for å samle poeng.

KAMPANJEPRIS: Få to dager hos Tusenfryd for kun 379 kroner!

Få en fartsfylt opplevelse i en av Tusenfryds berg- og dalbaner

En dag hos Tusenfryd har alt

Hos Tusenfryd får du det du trenger, enten du er på utkikk etter karuseller eller underholdning. Blir dere sultne kan dere spise på en Tusenfryds mange restauranter, og hvis barna vil ta noen roligere karuseller finnes det massevis av dem også. Tusenfryd gir deg og barna en opplevelse for livet i trygge omgivelser.