Gå til sidens hovedinnhold

Her gjør du motekupp

Flotte designklær og tilbehør til en billig penge finner du her.

Det er som med mote som med biler - de faller ekstremt mye i verdi når de er litt brukt.

Forskjellen igjen er vel at vi går fortere lei av klærne våre enn av bilen, og at mange har mye fint, litt brukt, hengende i skapet.

Selge klær som støver ned i skapet?

Motebazar
Da finnes det heldigvis steder som bazar.no - Norges nye store motested for kjøp og salg av vintage klær, sko, vesker og accessoirer. Her kan du selge ditt overskuddslager, og gjøre nye kupp på mer eller mindre unike klær og tilbehør.

Her er noen utvalgte skatter på basaren nå og som førstemann til mølla kan gjøre kupp på.

Sort Jenny Skavland
Stiller du i denne kler du deg aldri feil. En spennende sort kjole designet av Jenny Skavland, som du alltid vil se «smashing» ut i. Krever minimalt med tilbehør og høye hæler - det er alt.

Klikk her for å se kjolen

Chanel silketopp
En nydelig topp fra Chanel i 100% sort silke tilgjengelig for den som trenger en lekker overdel til julens røde eller festens svarte eller gullfargede skjørt.

Det beste av alt er at smykkene kommer skikkelig til sin rette, med denne lekre toppen, uansett hvilken underdel du velger til.

Klikk her for å betrakte toppen nærmere

Askepottsko
Er du rask på lappen og har størrelse 38 i sko, kan du sikre deg disse askepottskoene fra Dolce Gabbana før årets store fest neste fredag. Gullsko passer til det meste av festtøy, og er et smart kjøp også nettopp av den grunn.

Klikk her for å sjekke ut skoene

Festsmykke
Sort festsmykke fra Mango kan du nå kjøpe til en billig penge. Passer til de fleste anledninger hvor finkjolen skal på, samtidig som det er så glamorøst at det vil sprite opp de fleste antrekk.

Klikk her for å sikre deg smykket

Vårsko
Vi tar med disse kule joggeskoene fra Nike du vil angre på at du ikke kjøpte i høst, til våren. Slå til nå, og kjøp deg de på bazar.no. eksemplaret er lite brukt og fortsatt like kule, og passer til alt fra olabukser til søte sommerkjoler (når du er lei av ballerinas).


Klikk her for å sikre deg skoene

Vinn veske fra Balenciaga
Flere skatter finner du på Bazar.no - Norges nye nettsted for kjøp og salg av vintageskatter.

Og husk på og ta en opprydning og selg unna det du mentalt har vokst fra - det er ingen grunn til at du skal ha dårlig samvittighet for noe andre kan ha stor glede av.

Dessuten er alle som legger inn klær og tilbehør for salg nå med i trekningen av en veske fra Balenciaga til en verdi av kr 9000.

Klikk her for å legge inn egne klær og accessoirer

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk