Gå til sidens hovedinnhold

Her handler du kontaktlinser billigst

Og mange andre produkter også...

Lei av kort og koder for å få kjøpt varene billigst mulig? Vel, det trenger du ikke om du handler via Nettavisens nye tjeneste - minPakke.no

Minpakke.no har nemlig prisgaranti og lover dermed at de alltid vil være billigst på de produktene de selger.

Klikk her får å gå rett til minPakke.no

Shampo, paracet og kondomer
Du trenger altså ikke være redd for at du betaler mer for produktene du kjøper, til tross for at du får de levert rett i postkassen.

Samtidig slipper å bruke lørdagen på å farte rundt for å handle inn shampo, vitaminer, deoderant, paracet, kosmetikk, kremer og alt annet av forbruksvarer du eller familien dine måtte trenge.

Og siden produktene bestilles på abonnement, sparer du uendelige mengder med tid, som du heretter kan bruke på noe hyggeligere.

Automatikk
Det eneste du trenger for å handle på minPakke.no er å registrere deg på tjenesten, slik at vi vet hvor vi skal sende varene.

Lagrer du lenken trenger du hverken medlemskort eller innlogging i fremtiden.

Pinlige produkter
Mer private produkter som kondomer, bind/o.b, hemoridekrem, produkter for røykeavvenning og slankemidler får du også bestilt på minPakke, så nå kan du verne om privatlivet ditt samtidig.

Mer fritid
Med en kortere handleliste blir du raskere ferdig med neste handlerunde, i tillegg til at det går lengre mellom hver gang du må ut og handle.

Det betyr at du kan bruke tiden på hyggeligere ting, som å lese en bok i badekaret, drikke kaffe med en god venn eller spille golf.

Gratis og sikkert
Det er helt gratis å bli med, og svært sikkert fordi du ikke setter i gang noen prosesser før du har foretatt en forhåndsbetaling.

Når bestillingen så er iverksatt, er eneste tillegg portoen på maks kr 49.00.

100 kr i rabatt
Som introduksjonstilbud får alle nye abonnenter kr 100 å handle for, som trekkes fra på første bestilling.

Klikk deg inn på Minpakkke.no i dag, og registrer din shoppingliste, så er det bare å lene seg tilbake i godstolen og vente på at varene skal dukke opp i postkassa.

Er det varer du savner på Minpakke.no? Send en mail til minpakke.no!

Reklame

Husker du disse to idiotene?