Nettavisen.no

Tjenester
(Innpris.no)

Hettejakke til 40% rabatt

Nytt spesialtilbud til deg som er Nettavisen-leser.

Gjennom tjenesten Innpris.no har Nettavisen mulighet til å tilby sine lesere utvalgte varer til den samme prisen det koster å kjøpe de inn. Her kan du med andre ord gjøre mange kupp.

SISTE NYTT: Nytt parti med de populære Groovestar-jakkene

Vrengbar hettejakke
Siste store på klesfronten er de kule tofargede hettejakkene fra Curlinn. Curlinn representerer en rekke koseplagg og fritidsplagg med stilfult design i moderne farger og uttrykk.

Jakken er laget i bomull og polyester og kan vrenges slik at du for eksempel kan velge å være rød en dag, og blå den neste. Eller lilla den ene og grå den andre.

Begrenset antall
Jakkene er perfekte julegaver til ungdommer, unge voksne eller andre som ønsker en kul klesstil, og kan kjøpes i butikken nå til kun kr 419 (40% rabatt).

Hvorfor så lav pris?
Grunnen til den lave prisen er at vi gjennom Innpris har fått kjøpt opp et parti rimelig, som en del av en markedsføringskampanje for Curlinn. Dermed er det også et begrenset antall jakker i hver størrelse og fargekombinasjon til salgs.

Skal du sikre deg din favorittkombinasjon er det altså lurt å være tidlig ute.

Klikk her for å se alle tilgjengelige kombinasjoner og størrelser

Julegavekupp
Enten du er ute etter en bursdagsgave, julegave eller noe til deg selv finner du alltid mange spennende varer til innpris på Innpris.no

For eksempel kan vi akkurat nå friste med eksklusiv sjokolade (kun få igjen), den norske vidunderkremen Essenza (Aloe Vera) eller kunst fra Din Kunstner.

Vi har også fått inn et nytt parti med de populære snowboardjakkene fra Groovestar, så dersom du er ute etter en vinterjakke, bør du sjekke ut det her.

Flere tilbud og medlemsbonus
Ønsker du flere tilbud på sportsklær, mote, reise, strøm, leker etc. bør du sjekke ut Nettavisens medlemsklubb Norgespasset.no

Husk også på å benytte deg av medlemsbonus, som gir bonus på all din netthandel i retur til deg.

Klikk her for å gå til medlemsklubben Norgespasset.no