Gå til sidens hovedinnhold

Historisk lottovinner - vant millionene på mobilen

«- Ungar - i år blir det fine julepresangar på dykk!», ropte lørdagens lottovinner da han fikk den berømte «telefonen fra Hamar».

- Ka e det du seier? Kan du gjenta dette ein gong til slik at madammen høyrer det også?

Slik var reaksjonen til mannen i 30-åra fra Sula i Møre og Romsdal da han mottok telefonen fra Norsk Tipping lørdag kveld. Han og kona hadde akkurat sett på tv-trekningen og kommentert hvor stor premien var for sju rette. Helt uvitende var han da om at han snart selv ville få telefonen alle drømmer om.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nettavisen har inngått et pilotsamarbeid med Norsk Tipping som innebærer at leserne nå kan levere alle Norsk Tippings spill på Nettavisen. Nettavisen vil også publisere stoff om lottovinnerne hver uke.

Dropper utleiedelen
- Premien på 7.649.500 kroner kjem godt med, forteller mannen i 30-åra. - Vi skal bygge hus, og no blir det ikkje noko av den planlagte utleigedelen. Den droppar me no, ler den ferske Lottomillionæren. - No blir det minimalt med eigeninnsats på husbygginga!

Midt i samtalen roper han også til ungene i bakgrunnen: «Ungar - i år blir det fine julepresangar på dykk!»

- Ellers blir det vel både ny bil, garasje til huset og litt reising på familien, forklarar mannen.

Historisk mobilvinnar
Den glade lottovinneren hadde levert Lottokupongen via mobilen bare 11 minutter før spillestans, og ble historisk denne kvelden. Ingen andre har nemlig vunnet så mye på Lotto etter å ha levert kupongen via mobiltelefonen.

- Eg har spelt litt via mobilen av og til, men er også innom kommisjonæren. Det blir litt hipp som happ kva eg gjer, forklarer den historiske vinneren, som lasta ned mobilapplikasjonen til Norsk Tipping for noen uker siden.

Den forrige premierekorden til en mobilspiller var på drøye 3,9 millioner kroner, og ble satt tidligere i høst. Sula-mannen er dermed den andre mobil-lottomillionæren til Norsk Tipping.

Kommersiell info om Nettavisens tjenester:
Du trenger ikke å gå i kiosken for å levere Lotto- eller Tippekupongen, men kan i stedet levere spillene på pc-en hjemme eller på jobb via Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:

* Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

* Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

* Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?