Det er bare et par måneder til sommerferiestart, og har du ennå ikke planlagt hvor du skal reise, kan det lønne seg å gjøre det før tog, ferger og fly og de beste hotellene og hyttene blir utsolgt.

Hva med å tenke litt utradisjonelt når du bestiller ferien i år?

Anbudstjenester på nett er blitt meget populært de siste par årene, men enkelte av tjenestene - slik som Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no - kan brukes til langt mer enn å bestille håndverkere.

Drømmereisen på nett
Ved å legge reisen og oppholdet ut på anbud på MittOppdrag.no, vil du motta gode tilbud fra flere reisebyråer, reisearrangører, ferieboligaktører og hytteutleiere. På den måten kan du enkelt danne deg et bilde av prisnivået for ferien din bør ligge på. Og ettersom tilbyderne vet at de ikke er alene om å gi deg tilbud, er det ikke utenkelig at du er i posisjon til å prute på prisen.

Men pris er selvsagt ikke den eneste suksessfaktoren når du skal bestemme deg for feriemål. En annen fordel med MittOppdrag.no er at du vil få tilbud som utvider feriehorisonten din.

Hva med å leie en villa sammen med venner i Toscana eller ta en uke på et slott i Sverige? Og kanskje feriehus i Danmark er billigere enn du tror?

Svaret får du ved å registrere ditt ferieoppdrag på MittOppdrag.no. Det er helt uforpliktende, og du kan stanse oppdraget når du måtte ønske.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll