Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Hjelp med den store festen?

Fiks mat, musikk, serveringspersonale og lokale på 1-2-3.

På vår og høst feires gjerne de store festene, som bryllup, barnedåp, konfirmasjon og kanskje noen jubileer. Men det betyr også mye jobb for de involverte parter.

Lokalet må avklares, mat må bestilles, musikk eller underholdning bookes, dekorasjoner må på plass, serveringspersonale osv.

Løsningen er enkel
Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no er svaret på deg som stor ovenfor disse utfordringene.

Her kan du nemlig helt gratis bestille anbud på dine behov, og få svar fra aktuelle leverandører allerede i dag.

Slik gjør du:

1.Legg inn et oppdrag (beskriv hva du trenger hjelp med)

2. Motta tilbud fra ledige leverandører (på mail)

3. Velg leverandør og ta kontakt

Mange tusenlapper å spare
Ved å legge inn anbud på MittOppdrag.no får du tilsendt tilbudene rett til din mailboks, og kan enkelt velge det som passer deg best. Tjenesten er helt gratis å bruke, og uforpliktende.

Men enten man velger å ha festen hjemme, på samfunnshuset eller det lokale hotellet, gå for en tradisjonell middag, snitter eller tapas, så kan det være store prisforskjeller blandt leverandørene.

Skal du arrangere en fest for bare et titalls personer, kan det være mange tusenlapper å spare på å velge den riktige leverandøren.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag

Pusse opp eller flytte?

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og flytte- og vakttjenester.

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag