Å leie inn hjelp til å få utført diverse arbeid i hjemmet blir stadig mer populært, og i fjor lanserte Nettavisen anbudstjenesten MittOppdrag.no, for nettopp dette formålet. Selv om vi i Norge har en mentalitet om at vi skal klare alt selv, innser vi samtidig at tiden ikke strekker til.

Vedlikehold
Gresset skal klippes (men ikke i kirketiden), blomster, urter og bærbusker må vannes, hekken skal beskjæres og om ikke det er nok så er det på tide å male huset.

« Grille sa du? I morgen kanskje.»

Hagedrøm
Vedlikeholdsarbeid i hjem og hage går på bekostning av kvalitetstid med barn, trening, tid med venner og så videre. Du kjøpte kanskje bolig med hage for å kunne nyte solen med gress mellom tærne, spille fotball med ungene og invitere venner på grillfest, men innser at det er vanskelig å finne tid til både vedlikehold og hygge.

Eldre og sykere
Eller kanskje har du blitt eldre, eller rammet av sykdom, og mangler krefter til å gjøre de oppgavene en hage krever? Å flytte i leilighet frister kanskje ikke, simpelthen fordi du fortsatt elsker huset og hagen din.

I utlandet er det svært vanlig å benytte seg av en gartner som kommer innom en gang i uken og gjør det som må til. På den måten er alltid hagen klar for bruk, slik at du kan tilbringe en time i solstolen med en god bok fremfor å dra på deg arbeidshanskene.

Er du en av de kunne trenge hjelp til gressklipping, beplantning og generelt vedlikehold?

Få tilbud
På Nettavisens oppdragstjeneste MittOppdrag.no kan du legge ut ditt oppdrag på anbud, og få tilbud rett til din mail. Gartnere, vaktmestere eller malere om så skulle være, sender via MittOppdrag inn et tilbud på jobben, slik at du forblir helt anonym inntil du evt. velger å benytte deg av et tilbud.

Tjenesten er både gratis og helt uforpliktende, så hvorfor ikke sende inn en forespørsel allerede i dag?

Her kan du legge inn anbud!

MittOppdrag.no kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:
MinRente: Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

MinStrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll